Zabıta memuru, mesai arkadaşını silahla yaraladı

Eskişehir'de, mesai arkadaşı Meriç S. tarafından silahla göğsünden vurulan zabıta memuru Seyhan Ç. ağır yaralandı.

Zabıta memuru, mesai arkadaşını silahla yaraladı
Zabıta memuru, mesai arkadaşını silahla yaraladı
GİRİŞ 27.02.2023 21:22 GÜNCELLEME 27.02.2023 21:22

Olay, akşam saatlerinde Tepebaşı Belediyesi Uluönder Karakolu'nda meydana geldi. Zabıta memurları Seyhan Ç. ile Meriç S. arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Meriç S. üzerindeki tabancayla Seyhan Ç.'ye ateş edip, kaçtı. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Göğsünden yaralanan Seyhan Ç., ambulansla Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Seyhan Ç.'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Meriç S.'yi Eskişehir-Bursa kara yolu üzerinde yakalayıp gözaltına aldı. Meriç S.’nin sorgusunun sürdüğü bildirildi.
 

KAYNAK: DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Şehadet haberi Kudüs şehidinin evine ulaştı!
Birleşmiş Milletler'den son dakika Refah açıklaması! İsrail'e sert tepki