Son dakika: Abu Huzeyfe, İstanbul'da yakalandı!

İstanbul'da MİT ve emniyet ekiplerince düzenlenen operasyonda, terör örgütü DAEŞ'in kilit isimlerinden örgüt adına 2014-2018 yılları arasında Telabyad, Münbiç ve Rakka'da sözde kadılık görevi yürüten Abu Huzeyfe kod adlı terörist yakalandı.

GİRİŞ 01.03.2023 09:56 GÜNCELLEME 01.03.2023 18:54
Bu Habere 97 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi... İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Milli İstihbarat Teşkilatı tarafından iletilen bilgiler doğrultusunda; DEAŞ terör örgütü içerisinde 2014-2018 yılları arasında Telabyad, Münbiç ile Rakka'da sözde kadılık görevi yürüten ve örgütte üst düzey görevlerde bulunan Abu Huzeyfe kod adlı M.M.B.'nin İstanbul'da olduğunu belirledi.

Şüphelinin kaldığı adrese operasyon düzenleyen polis, M.M.B.'yi yakaladı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan DEAŞ'lı terörist M.M.B., adliyeye sevk edildi. M.M.B., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 97
  • mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    asın boşuna beslemeyin
    Cevapla
  • Poyraz 1 yıl önce Şikayet Et
    Direkt gebertin!
    Cevapla
  • Talha 1 yıl önce Şikayet Et
    ben şahsen tanımıyorum ama şurda haberlerini okuduğumuz nufusu tc olan proflar bilim adamları oğretim üyeleri siyasetciler milletvekilleri öyle kansızlar var ki hainlikte bunlardan kat ve kat zirvedeler ama nedense onlara hiçbir şey yapılmıyor
    Cevapla
  • Tamam 1 yıl önce Şikayet Et
    Dikkat edin hainlerin ilk saldırdıkları ve zarar verdiklerim sadece İslam dır...
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    İslama kimsa zarar veremez. Sadece nerede fırıldak varsa islamın arkasına saklanır.
    Cevapla
  • toto 1 yıl önce Şikayet Et
    türkiyenin teroristimi abd nin teroristimi. onlar pyd ye terorist diyormu veya isveç bir tanesini iade ettimi. terorist demek için türkiyede yıkıcı bir eylem yapmış mı ona bakmak lazım. yoksa israilde hamasa terorist diyor. neden filistinli oldukları için ve ülkeleri için savaştıkları için
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin'den açıklama! Üniversite sınavlarında yeni dönem
Süper Lig'de çılgın senaryo! Şampiyonluk yarışı ve ihtimaller...