CHP yandaşı yazardan ölüm tehdidi! “Bir gün bir devlet başkanı…”

CHP'ye yakınlığı ile bilinen Cumhuriyet yazarı Ataol Behramoğlu, Sosyal medya hesabından skandal bir paylaşım yaparak, devlet yöneticilerine yönelik üstü kapalı tehditte bulundu.

CHP yandaşı yazardan ölüm tehdidi! “Bir gün bir devlet başkanı…”
CHP yandaşı yazardan ölüm tehdidi! “Bir gün bir devlet başkanı…”
GİRİŞ 01.03.2023 16:15 GÜNCELLEME 01.03.2023 16:15
Bu Habere 507 Yorum Yapılmış

Hükümet karşıtlığı ve CHP yandaşlığıyla tanınan Cumhuriyet yazarı Ataol Behramoğlu, sosyal medya hesabından hadsiz bir paylaşımda bulundu. Devlet yöneticilerine yönelik üstü kapalı ölüm tehdidinde bulunan Behramoğlu, "Bir gün bir devlet başkanı "Devlet benim" demişti. Kafası kesildi. Kendini devlet sananlardan Hitler sığınağında kendini sokan akrep gibi can verdi. Mussolini ters asıldı." sözlerini yazdı. 

TEPKİLER SONRASI SİLDİ

Behramoğlu bu tehdidinin ardından sosyal medya kullanıcılarından büyük tepki aldı. Tepkiler sonrası paylaşımını silen Behramoğlu, bir paylaşım daha yaparak "Kimsenin kafasının kesilmesini istemem. Kesmeye, asmaya elbette karşıyım. Fakat ne yapalım ki rüzgar eken fırtına biçiyor. Ne rüzgâr ekilsin ne fırtına biçilsin. Evet şairim ben. Ama devrimci ve yurtsever bir şair. Bu gibilerden hiç birinin sonu iyi olmadı." ifadelerini kullandı.

YENİ BİR PAYLAŞIM DAHA

Behramoğlu bu paylaşımından sonra peş peşe birkaç paylaşımda daha bulunarak bu sözlerinin "14 Louis" örneği olduğunu söyledi ve bu kez tepki gösterenleri tehdit etmeyi tercih etti. Behramoğlu, "Sizin gibilerle muhatap olmamak İçin sildim, Başka bir nedeni yok. Yazdıklarımın arkasındayım, Kimsenin sonu 14. Louis’ninki gibi olsun istemem. Bu arada elinizden geleni ardınıza koymayın, Kem söz sahibine aittir ve trolcülere yakışan  budur. Kaypaklık, tehdit, ihbar, yalam ve küfür. 14 Louis örneği trol medyasını çıldırttı. Şairliğime saldıranlar biliyorum ki tek dizemi okumamışlardır. İnsanlığıma saldıranların bazılarıyla yargıda hesaplaşacağız. Uzlaşma diye yalvarmasınlar. Çünkü öyle yapıyorlar." dedi.



Ne yaptığı tam olarak anlaşılamayan Behramoğlu, sonrasında ise tekrar bir paylaşım yaparak "Gelen alçakça sövgüleri görünce tweetimi tekrar ediyorum: Bir gün “devlet benim “diyen bir devlet başkanının(16.Louis) başı kesilmişti. Hiç bir devlet başkanı devletten büyük değildir. Haydi buyurun küfürbaz, ahlâksız, ihbarcı trol sürüsü." sözlerini sarf etti.

 

Yalçın Taşbaşı Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Yalçın Taşbaşı

Editör Hakkında

Yalçın Taşbaşı 1991 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversite eğitimini ise Kayseri'de Erciyes Üniversitesi'nde tamamladı. 2014 yılında gazetecilik bölümünden mezun olmasının hemen ardından vatani görevini tamamlayarak iş hayatına giriş yaptı. 2015 yılında yeniakit.com.tr'de internet editörlüğü görevine başladı. Burada 7 yıl süren görevinin ardından 2022 yılında Haber7.com'da özel haber editörü olarak göreve başladı ve çalışmalarına devam ediyor.
YORUMLAR 507
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Azınlıklara ayrı kimlik verilsin kimin hangi milletten olduğu belli olsun ondan sonra kim ne konuşacaksan konuşsun
    Cevapla
  • Türk Mücahid 11 ay önce Şikayet Et
    Bu zerzevati, pasinyanin yanına gonderecek yok mu???
    Cevapla
  • Cevdet 11 ay önce Şikayet Et
    Bu memlekette herkesin gerçek kimliği ortaya çıkarilmadikca bu ve buna benzer lafları çok duyarız. Gerçekte ne Türk ne de Müslüman o kadar kripto var ki fetva verip Turan güzellemesi yapıyorlar en çokta bu kanıma dokunuyor.
    Cevapla
  • Cumhurbaşkanı 11 ay önce Şikayet Et
    Mesela bir vatandaş senin bu örnekli yazını okudu ve bu vatandaşta gönlünce birine sıkı sıkıya bağlı ve sen ve senin gibi boş kafalı birinin yanına gelse sana normalinde hiç bir insana yapılmadığını yapsa memnun olurmusun boş kafa
    Cevapla
  • Dadaş 11 ay önce Şikayet Et
    15 temmuzda yarım kalan işi tamamlamak için biz sabırla bekliyoruz.Buna er meydanı derler.
    Cevapla
  • Türk Mücahid 11 ay önce Şikayet Et
    Dadasim!.. bir kıvılcım yeter bana bir kıvılcım, o kadar doluyum bilesin bu münafık ve vatan hainlerine..!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MİT'ten vatandaşlara casusluk uyarısı
Son yapılan anket ortaya çıktı! CHP iktidar olur mu?