Rize'de otomobil, dereye uçtu; 2 kuzen öldü

Rize’nin Fındıklı ilçesinde, kontrolden çıkarak dereye uçan otomobildeki sürücü Sercan (28) ile kuzeni Umutcan (25) Köroğlu, hayatını kaybetti.

Rize'de otomobil, dereye uçtu; 2 kuzen öldü
Rize'de otomobil, dereye uçtu; 2 kuzen öldü
GİRİŞ 02.03.2023 11:57 GÜNCELLEME 02.03.2023 11:58
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kaza, sabah saatlerinde ilçenin Hürriyet Mahallesi'nde meydana geldi. Sercan Köroğlu'nun kullandığı 53 ACJ 350 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak Arılı Deresi'ne uçtu. Çevredekilerin ihbarıyla bölgeye ulaşan sağlık ve polis ekiplerinin kontrollerinde araçta sıkışan sürücü ile amcasının oğlu Umutcan Köroğlu'nun hayatını kaybettiği belirlendi. Otomobilden çıkarılan kuzenlerin cansız bedenleri, Kaçkar Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polisin kazaya ilişkin soruşturması sürüyor. 

 

KAYNAK: DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Bitlis 1 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH CC rahmet eylesin ailelerine sabırlar versin
    Cevapla
  • Deli Veli 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim rahmetiyle muamele eylesin.
    Cevapla
  • Fedai 1 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH rahmet eylesin yakınlarına sabırlar diliyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İmamoğlu'ndan tepki çeken Hamas çıkışı!
Türkiye'nin kuruyemiş haritası belli oldu! İşte en çok tüketilenler...