Altılı masa toplantısı iki genç tarafından protesto edildi: Bizim adayımız İnce

Saadet Partisi'nin ev sahipliğinde düzenlenen altılı masa toplantısı sürerken parti genel merkezine gelen iki genç, toplantıyı pankart açarak protesto etti. Protestoya katılan gençlerden biri, İttihat ve Terakki lehine slogan attı.

GİRİŞ 02.03.2023 18:34 GÜNCELLEME 02.03.2023 18:38
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Parlamenter sisteme geri dönmek ve Başkan Recep Tayyip Erdoğan karşıtlığı üzerinden kurulan altılı masa, cumhurbaşkanı adayını belirlemek için bu kez Saadet Partisi ev sahipliğinde 12. toplantısını gerçekleştirdi.

"YAŞASIN İTTİHAT TERAKKİ"

Toplantı sürerken parti genel merkezi önüne gelen iki genç, altılı masayı protesto etti. Pankart açmaya çalışan gençler, "Yaşasın İttihat Terakki. Hükümet istifa diye nasıl diyebiliyorsak bu da bizim anayasal hakkımız. Masadan eğer Mansur Yavaş çıkmazsa bizim adayımız Muharrem İnce." sözlerini sarf etti.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 19
  • hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    Ulan meral kesin bunları sen tutmuşsundur
    Cevapla
  • miço 1 yıl önce Şikayet Et
    ittihat terakkiyi savunan bu kafadaki gençler bu ülkenin jön türklerinin adamıdır yahudiye hizmet ederler abdulhamit hanı düşüren ve onu hapis eden osmanlı düşmanı cemiyettir. osmanlıya düşman olan bizden değildir.
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Erbakanın saadeti ne hallere düşmüş rahmetlinin kemikleri sızlamıştır akşam .
    Cevapla
  • Deli 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne incesi Deli murrim Vay halimize kemoşdan Çengiden iyidir Deli murrim
    Cevapla
  • Sefa inan 1 yıl önce Şikayet Et
    Hadi bakalım sağ partiler siz anca sol partiden Cumhurbaşkanı adayı çıkartısınız ama Cumhurbaşkanı seçemezsiniz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Avrupa devi Filistin bayrağıyla şampiyonluk kutladı
1 milyon TL altında 8 araç modeli kaldı!  İşte araçların listesi...