İzmir merkezli suç örgütü operasyonu: 5 şüpheli tutuklandı

İzmir merkezli suç örgütüne yönelik operasyonda, silahla tehdit, nitelikli yağma, şantaj ve benzeri suçlara karıştığı öne sürülen 5 şüpheli tutuklandı.

İzmir merkezli suç örgütü operasyonu: 5 şüpheli tutuklandı
İzmir merkezli suç örgütü operasyonu: 5 şüpheli tutuklandı
GİRİŞ 03.03.2023 10:51 GÜNCELLEME 03.03.2023 10:51

İzmir'de Urla Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, elebaşılığını S.T'nin yaptığı suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 30 şüphelinin emniyetteki işlemi tamamlandı.

Şüphelilerden 5'i çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. İşlemi tamamlanan 25 şüpheli ise adliyeye sevk edildi.

Firari 5 şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmalar ise devam ediyor.

OPERASYON

Urla Cumhuriyet Başsavcılığı, aralarında iş insanlarının da bulunduğu mağdurlara yönelik silahla tehdit, nitelikli yağma, şantaj ve benzeri suçlar işlediği iddia edilen 35 şüpheli hakkında gözaltı kararı vermişti.

İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, 1 Mart'ta, İzmir'in yanı sıra Aydın ve Adana'da düzenledikleri eş zamanlı operasyonlarda suç örgütü elebaşı olduğu iddia edilen S.T'nin de aralarında bulunduğu 30 şüpheliyi gözaltına almıştı.

KAYNAK: AA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kırmızı şehir! Bu kez görüntü Türkiye'den
Çin’de felaketi! Guangzhou eyaleti savaş alanına döndü! Halka peş peşe uyarı