Kılıçdaroğlu’ndan Akşener’e videolu yanıt: Ben bu saatten sonra değişmem

Son dakika haberine göre CHP lideri Kılıçdaroğlu, altılı masadan ayrılan Akşener'e videolu yanıt vererek, “Ben bu saatten sonra değişmem. Sofra büyümek zorunda. Bunu da kimse durduramaz." dedi.

GİRİŞ 03.03.2023 19:12 GÜNCELLEME 04.03.2023 13:17
Bu Habere 372 Yorum Yapılmış

İYİ Parti lideri Meral Akşener, 6'lı masadan ayrıldıklarını açıklamış İBB Başkanı İmamoğlu ile ABB Başkanı Yavaş'a çağrı yapmıştı.

CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU AKŞENER'E VIDEOLU YANIT VERDİ

Kılıçdaoğlu yanıtında "Ben bu saatten son değişmen. Ben birleştiririm. Ne ben ne de partimdeki yol arkadaşlarım herhangi bir gerginliğe izin vermeyecek. Türkiye'nin tüm vatandaşlarını sofraya davet ediyorum." ifadelerini kullandı.

HDP'YE GÖZ MÜ KIRPTI?

Kılıçdaroğlu'nun "Bu sofraya bu ülkenin tüm renklerini davet etmemiz gerekir dedim. Türkiye'nin bütün renklerini birleştire birleştire kazanmak için yola çıktık." sözleriHDP'ye mesaj mı gönderiyor şeklinde yorumlandı.

 

 

Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları şöyle;

"Bu sofraya 'o oturmasın, bu oturmasın' diyerek bu ülkeyi toparlayamayız. Birilerini hor görerek, göz ardı ederek Türkiye'yi değiştiremeyiz. Bu Türkiye'yi 20 senedir yaşıyoruz zaten. 'Erdoğan gitsin, ama Erdoğanizm gelsin' bu da olmaz. Tarihi sorumluluğumuz var bizim. İttifakımızın diğer ortakları medyaya çıkıp hakaretler etmiyor. İttifaka zarar veren demeçler hiç vermiyor. Hiçbirinin ittifak içinden oy devşirmeye çalıştığını da görmedim.
Sürekli aynı olgular, birbirini tekrar eden hamleler. Biz ülkeyi siyasal operasyonlarla yönetmeye talip olmayacağız. Hepimizin sorumluluğu var ve sorumlu davranacağız.
Bana gelince, ben bu saatten sonra değişmem, ben birleştiririm. Birleştirmeye de devam edeceğim, sofra büyümek zorunda. Bunu da kimse durduramaz. Bu sofrada siyasi oyunların, nezaketsizliğin, Erdoğan dilinin yerinin olmaması gerektirdi. Bu sofraya oturanlar böyle oturdu, kalkan da ancak bu sebepten kalkacaktır. "

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 372
  • Cahil Birisi 1 yıl önce Şikayet Et
    Sn kılıçdaroğlu; Geçen seçimlerde "Gel bakalım Muharremle seçime gittiniz. Siz o zaman NEDEN ADAY OLAMADINIZ? Bu gün ne değişti de ISRARLA ADAY OLACAĞINIZIN ONAYLANMASI için diretiyorsunuz? Geçen seçimden bu yana ne değişti de REİSİN karşısına çıkma cesareti gösterebiliyorsunuz. SONUNUZ MUAHERREME BEZEYECEK bilesiniz.
    Cevapla
  • Ali 16 1 yıl önce Şikayet Et
    Başka renkler dediği HDPKK ve benzerleri heralde, masanın üstüne çıkarırlarsa şaşırmayalım. Hiç kimsenin endişesi olmasın dedikçe, benim endişem artıyor bunalara yönelik. Türkiye siyaset tarihi böyle bir siyasetçi görmedi, kendi namusunu, şerefini, onurunu ayakları altına alan ve bu kadar yalana batan. Canab-ı Hak bu ülkeyi, bu ve bunun avanesinin eline düşürmesin, muhafaza buyursun inşaallah...
    Cevapla
  • beminel 1 yıl önce Şikayet Et
    Birilerinin dizlerinin bağı çözülmüş, ikinci tura kalması kesinleşti, yüzde 54-30 haksızlığına uğrayan emekli ve memurlar Erdoğan' seçerler mi sanıyorsunuz, yandı gülüm keten helvam:))
    Cevapla
  • hasan Özden 1 yıl önce Şikayet Et
    değişmez 12. seçim mağlubiyetini alır.
    Cevapla
  • Mustafa 38 1 yıl önce Şikayet Et
    Evet ben yürüyen yalan makinasıyım beni yalanlarımdan kimse alıkoyamaz diyor ben öyle anlarım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Jeomanyetik fırtına alarmı! Bugüne dikkat: Cep telefonlarını, interneti etkileyecek
Türkiye gölge oyununda bir adım öne çıktı! İstihbarat aparatları panikledi