Başkan Erdoğan ve BAE Devlet Başkanı Al Nahyan'dan peş peşe açıklama

Başkan Erdoğan ve BAE Devlet Başkanı Zayid Al Nahyan'dan Kapsamlı Ekonomik Ortaklık Anlaşması'na yönelik peş peşe paylaşımlar geldi. Erdoğan paylaşımında, "Anlaşmamız ilişkilerimize büyük güç katacak" dedi.

Başkan Erdoğan ve BAE Devlet Başkanı Al Nahyan'dan peş peşe açıklama
Başkan Erdoğan ve BAE Devlet Başkanı Al Nahyan'dan peş peşe açıklama
GİRİŞ 03.03.2023 20:54 GÜNCELLEME 03.03.2023 20:54
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Bugün Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri (BAEarasında Kapsamlı Ekonomik Ortaklık Anlaşması imzalandı. Bu anlaşmayla birlikte iki ülke arasındaki ticaret hacminin, 5 yıl içerisinde 25 milyar dolar seviyesine ulaşması öngörülüyor.

Başkan Erdoğan: Ticaret hacmimizi 5 yılda 25 milyar dolara çıkaracağızBaşkan Erdoğan: Ticaret hacmimizi 5 yılda 25 milyar dolara çıkaracağız

"GÜCÜMÜZE GÜÇ KATACAK" 

Türkiye ile BAE Kapsamlı Ekonomik Ortaklık Anlaşma İmza Töreni sonrası paylaşım yapan Başkan Recep Tayyip Erdoğan, "Dostum Muhammed bin Zayid Al Nahyan ile Türkiye ve Birleşik Arap Emirlikleri arasında imzaladığımız Kapsamlı Ekonomik Ortaklık Anlaşması dostluğumuzu ve iş birliğimizi daha da pekiştirecek. İnşallah #TürkiyeBAEKEOA anlaşmamız ilişkilerimize büyük güç katacak." dedi.

AL NAHYAN'DAN "KAZAN KAZAN" VURGUSU

Zayid Al Nahyan da Twitter'daki hesabından bir paylaşım yaparak BAE ile imzalanan Kapsamlı Ekonomik Ortaklık Anlaşması'na yönelik şu ifadeleri kullandı:

"Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüntülü görüşmemizde, BAE-Türkiye ilişkilerinde niteliksel bir adım ve iki ülkenin yarar ve refahı için ekonomik ticari işbirliğini güçlendirmeye yönelik çalışmalarımızda, Kapsamlı Ekonomik Ortaklık Anlaşması'nın imzalanmasına tanık olduk."

KAYNAK: HABER7
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • nitekim 1 yıl önce Şikayet Et
    bae de üst açalım
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayrli olsun.
    Cevapla
  • Tokatlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemizin menfaati neyi gerektiriyorsa o.Daimi dostluk da düşmanlık da yok.Hayatın gerçeği bu.Yola devam.Viraj çıkarsa döner geçeriz.Yol açık olursa basar gideriz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kadından 8 yaşındaki kızı için çirkin ifadeler! Canlı yayında gözaltına alındı
Heniyye'nin torunlarının şehit olmadan dakikalar önceki görüntüleri paylaşıldı!