Son dakika: Deprem soruşturmasında tutuklananların sayısı açıklandı!

Son dakika haberi... Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerde yıkılan ya da imara aykırı değişiklik tespit edilen binalarla ilgili soruşturmalarda tutuklananların sayısı 247'ye yükseldi.

GİRİŞ 05.03.2023 14:27 GÜNCELLEME 05.03.2023 15:34
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: Deprem soruşturmasında yeni haberler gelmeye devam ediyor. Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerde yıkılan ya da imara aykırı değişiklik tespit edilen binalarla ilgili soruşturmalarda tutuklananların sayısı 247'ye yükseldi.

Deprem soruşturmalarında 93 müteahhit, 123 yapı sorumlusu, 13 yapı sahibi ve binada değişiklik yapan 18 kişi tutuklandı.

 

Haberin Ayrıntıları Geliyor...

Son dakika gelişmelere anında ulaşmak için Haber7 uygulamasını akıllı cihazlarınıza (iOS, Android) kurabilir, Twitter’da @Haber7 hesabını takip edebilirsiniz.

App Store Google Play Takip Et

KAYNAK: AA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 48
  • ufuk 1 yıl önce Şikayet Et
    Yüzbinlerce bina yıkıldı ve ve insan öldü, 247 kişi mi suçlu...
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Suriyede pkkya operasyon yapıyoruz. Çürük bina yapanlar pkkdan daha tehlikeli. Vatana ihanettir çürük bina yapmak. Yabanlar vatan haini ilan edilmeli. Vatandaşlıktan çıkarılmalı.
    Cevapla
  • Ertuğrul 1 yıl önce Şikayet Et
    Herkes müteahidlik yapmamalı zemin etüdleri yaptırılması fay hatlarından uzak yerlere yapılmalı demirciller kalıpçılar imamlar öğretmenler doktorlar devlet memurları kendi meslekleri haricinde müteahidlik yapıyor . mühendisler haricinde herkes parası vardiye müteahidlik yapıyor artık rant kapısı olmaktan çıkarılmalı yıkılan binaların hepsi mesleği mehendislik olmayan parası vardiye müteahidlik yapan kişilerin binası.
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 1 yıl önce Şikayet Et
    6li MASAAAA...hokuss pokusss hop hop hoppp değiş tontonnn...Ìste karsinizdaaa içiçe geçmìş 5LI ZIGON SEHPAAA...
    Cevapla
  • Öylemi 1 yıl önce Şikayet Et
    Belediye ve devletteki sorumlular hesaba çekilsin. Fırsat varken bu dünyada hesaplarını vermeye çalışsınlar. Insanların aklıyla dalga geçmesinler..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrail'i kendi silahıyla vurdu! Çok sayıda İsrail askeri öldürüldü
Fatih Terim'e ağır darbe! Şampiyonluk şansı mucizelere kaldı