Taksim Meydanı bariyerlerle kapatıldı

Taksim Meydanı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla alınan güvenlik önlemleri çerçevesinde polis bariyerleriyle geçici süreyle kapatıldı.

Taksim Meydanı bariyerlerle kapatıldı
Taksim Meydanı bariyerlerle kapatıldı
GİRİŞ 08.03.2023 18:15 GÜNCELLEME 08.03.2023 18:15
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

8 Mart Dünya Kadınlar Günü için polis ekipleri Taksim'de güvenlik önlemlerini üst seviyeye çıkardı. Taksim Meydanı, İstiklal Caddesi'nin ara sokaklarına giriş ve çıkışlar polis bariyerleriyle kapatıldı. Taksim Meydanı saat 00.00'a kadar kapalı olacak.

 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Cahil Birisi 1 yıl önce Şikayet Et
    Özgürlükler ülkesi usa'da polis şiddetinde ölen kadınlar için çıkartılan "dünya kadınlar günü" kutlamasını ŞİDDETLE REDDEYİYORUM. Böyle bir olsa olsa ancak anma günü olur. Anmaya yakışır şekilde tören düzenlenir. Hediyeler, kutlama mesajları vb. OLMAMALI...
    Cevapla
  • pusula 1 yıl önce Şikayet Et
    hiç bir korkuya benzemez halkını satanın korkusu
    Cevapla
DİĞER HABERLER
S&P, Fed'in ilk faiz indirimini aralıkta bekliyor
TFF'nin, imza sayısı toplanamadı iddiasına Kulüpler Birliği'nden belgelerle cevap!