Şef Mehmet Yalçınkaya'dan Konya Büyükşehir Belediyesi'ne tebrik

Deprem bölgesinde ilk günden beri sahada olan Şef Mehmet Yalçınkaya çalışmaya devam ediyor. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Yalçınkaya, ''Hatay’da Muhteşem bir iş çıkardılar.'' diyerek Konya Büyükşehir Belediyesi'ni tebrik etti.

Şef Mehmet Yalçınkaya'dan Konya Büyükşehir Belediyesi'ne tebrik
Şef Mehmet Yalçınkaya'dan Konya Büyükşehir Belediyesi'ne tebrik
GİRİŞ 09.03.2023 01:09 GÜNCELLEME 09.03.2023 01:31
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Yalçınkaya, ''Hatay’da Muhteşem bir iş çıkardılar.'' diyerek Konya Büyükşehir Belediyesi'ni tebrik etti.

UĞUR İBRAHİM ALTAY'A TEBRİK

''Hatay’da Muhteşem bir iş çıkardılar. Başta Konya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sn. Uğur İbrahim Altay olmak üzere tüm başkanlara helal olsun. Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet PEKYATIRMACI Karatay Belediye Başkanı Hasan KILCA Meram Belediye Başkanı Mustafa KAVUŞ'' ifadelerini kullandı.

BAŞKAN ALTAY'DAN PAYLAŞIM

Resmi hesabından paylaşımda bulunan Uğur İbrahim Altay, ''Hatay Konya Konteyner Kent’te gelinen son noktayı inceledik. Planımızla saha çalışmamız eş zamanlı ilerliyor. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.'' ifadelerini kullandı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkan Altay: Hatay'da gece gündüz çalışıyoruzKonya Büyükşehir Belediye Başkan Altay: Hatay'da gece gündüz çalışıyoruz

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 5
  • mert 1 yıl önce Şikayet Et
    Hiç kimsenin kimseye teşekkür etmesine gerek yok.Biz bugünler için birbirimize lazımız. Asıl sevdiklerini kaybedenlere Allah sabır versin. :( Biz büyük bir milletiz.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    İBB yapılanların üstüne konar biz yaptık der
    Cevapla
  • Velid 1 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun KONYA. Yapılanlar her türlü takdirin üstündedir. "Depremde önce yandaşlarını kurtarıyorlar" diyebilen "çok aşırı azgın azınlığın" bunları görmesi imkansız ama en azından zehirlemeye çalıştığı kitlelerde belki bir VİCDAN kıpırdanmasına yol açabilir. HELAL OLSUN KONYA..
    Cevapla
  • Danyal 1 yıl önce Şikayet Et
    Konya'da yaşayan bir Hataylı olarak Konya Büyükşehir Belediye Başkanına ve diğer tüm ilçe başkanlarına ve emeği geçen yetkili yetkisiz hepsine teşekkür ediyorum.
    Cevapla
  • Plt 1 yıl önce Şikayet Et
    Konya büyükşehir belediye başkanımızı ve diğer ilçe başkanlarımızı tebrik ediyorum. Samimi bir şekilde çalışıyorlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Vergi kaçırana taviz yok! Amansız mücadele dönemi - Gazete manşetleri
Joe Biden'a büyük şok! ABD tarihine geçti! En düşük...