Son Dakika: İstanbul ve Ankara'da FETÖ operasyonu!

Son dakika haberi... İstanbul ve Ankara'da gerçekleşen FETÖ operasyonunda Bylock kullanıcısı olan ve bölge yapılanması içerisinde ‘yönetici‘ pozisyonunda bulunan kişilerin de aralarında olduğu 11 şüpheli yakalandı.

GİRİŞ 09.03.2023 09:27 GÜNCELLEME 09.03.2023 09:43
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ:  İstanbul ve Ankara'da FETÖ'ye yönelik operasyonda 11 şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ'nün faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik çalışma yürüttü.

Çalışmalarda, terör örgütünün gizli haberleşme sistemi Bylock kullanıcısı olduğu, örgütün bölge yapılanması içerisinde yönetici pozisyonunda ve Bankasya'da hesaplarının bulunduğu, haklarında, örgüt içerisinde askeri okullara öğrenci hazırlayan ve soruları dağıttığı şeklinde beyanlar bulunan ve örgütün gizli haberleşme yöntemlerinden ankesör ve büfe telefonlarından arandıkları belirlenen 11 şüpheli tespit edildi.

Şüphelilerin yakalanması için İstanbul ve Ankara'da belirlenen adreslere eş zamanlı baskın yapan polis, 11 kişiyi gözaltına aldı.

Gözaltına alınanlar arasında kamu kurumlarındaki mesleklerinden ihraç edilmiş kişilerin de olduğu, baskın yapılan adreslerdeki aramaların sürdüğü bildirildi.

KAYNAK: AA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Kürt Oğlu Kürt 1 yıl önce Şikayet Et
    Abi Yakala Yakala Bitmiyorlar ; Ne Kadar Vatan Haini Var Arkadaş yaaa...
    Cevapla
  • M.T 1 yıl önce Şikayet Et
    Seçim gününde ne kadar ama ne kadar iltisaklı varsa gereğini yapınız.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mansur Yavaş gözünü ABB logosundaki camiye dikti
Tarım Kredi Kooperatif Market'te mayıs ayına özel yeni indirimli ürünler listesi!