Cevizlibağ'da tramvay raydan çıktı, seferler aksadı

Kabataş-Bağcılar hattındaki Cevizlibağ durağında tramvayın raydan çıkması nedeniyle seferlerde aksama meydana geldi.

GİRİŞ 09.03.2023 23:11 GÜNCELLEME 09.03.2023 23:36
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

İstanbul'daki en yoğun ulaşım hatlarından Kabataş-Bağcılar hattındaki Cevizlibağ durağında tramvayın raydan çıkması sonucu seferlerde aksamalar meydana geldi.  Cevizlibağ'da tramvayın raydan çıkması sonucu Kabataş-Bağcılar hattında seferler aksadı.

Eminönü istikametine seyreden tramvay, Cevizlibağ durağını geçtikten sonra raydan çıktı. Bariyerlere çarpan tramvaydaki yolcular tahliye edildi. Yolcular yaya olarak yoluna devam etti. Cevizlibağ istasyonu şerit çekilerek kapatıldı. Metro İstanbul ekipleri olay yerine gelerek incelemede bulundu. Tramvay seferlerindeki aksamalar nedeniyle İETT'den destek istendi.

Metro İstanbul'un sosyal medya hesabından yapılan duyuruda, "T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattımızda seferlerimiz geçici bir süre için Bağcılar-Akşemsettin ve Topkapı-Kabataş istasyonları arasında yapılmaktadır." ifadeleri kullanıldı.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 29
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Tramvay söförü hızlı gitmiştir kesin kolay kolay bu şekilde Ray dan çıkmaz Tramvay
    Cevapla
  • Ömür36 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel olacakmış mış mış . Ekolu İstanbul ve işte Tablo sonuç CHP Belediye Başkanlığını üstlendiğinden beri ne İstanbul nede Ankara’ya gitmedim, gitmekte istemiyorum
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul raydan çıkmış, tramvay da bir birşeymi
    Cevapla
  • misafir 32 1 yıl önce Şikayet Et
    Hiçç şaşırmadım..
    Cevapla
  • Aşık dermani 1 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul belediyesinde ilgi alaka yönetim bitmiş adam çok hizmet yapmış gibi cumhurbaşkanı yardımcısı olacakmış bunlar bu kadar boş hedeflere ulaşmak için yoğun çaba harcıyor kardeşim önce belediye yi yönetmek onu öğren
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
O ülkelerdeki PKK'lı sayıları Kandil'i geçti! İşte rakamlar
'Benim bebeğim terörist' diyen anne sosyal medyada viral oldu