Darıca'da silahlı bıçaklı kavga: 3 yaralı

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada 2 kardeş bıçakla, 1 kişi de silahla vurularak yaralandı.

Darıca'da silahlı bıçaklı kavga: 3 yaralı
Darıca'da silahlı bıçaklı kavga: 3 yaralı
GİRİŞ 10.03.2023 00:13 GÜNCELLEME 10.03.2023 00:13

Olay, Darıca ilçesi Emek Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, U.K. (24) ve A.T.K. (20) isimli iki kardeş, cadde üzerinde yürüdükleri esnada aralarında husumet olduğu öğrenilen S.Ö. ile karşılaştı. Şahıslar arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi ile S.Ö., yanında taşıdığı bıçakla 2 kardeşi yaraladı. Yaralanan kardeşlerden biri, silahını çıkararak kaçmaya başlayan S.Ö.’ye 7 el ateş etti. S.Ö. de kalçasına isabet eden kurşunla yaralandı.

Olayı görenler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Ardından ambulanslara alınan yaralılardan S.Ö., Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesine, U.K. ve A.T.K. ise özel bir hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

KAYNAK: İHA
Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Şanlıurfa'da inanılmaz olay! Bir şehre yetecek elektriği kaçak kullanırken yakalandılar
Bakan Fidan: Türkiye UAD'deki davaya müdahil olacak