Kur'an kursunda çocuğu döven görevli tutuklandı

İstanbul Büyükçekmece'de bir derneğe ait olan Kur'an kursunda 13 yaşındaki çocuğu döverken görüntüleri ortaya çıkan Sedat Ç., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kur'an kursunda çocuğu döven görevli tutuklandı
Kur'an kursunda çocuğu döven görevli tutuklandı
GİRİŞ 10.03.2023 23:01 GÜNCELLEME 10.03.2023 23:03
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Polise giden D.Ç., Hürriyet Mahallesi Dokuz Eylül Sokak'ta bulunan Tepecik İlim Kültür ve Hizmet Derneği Kur'an kursuna gönderdiği 13 yaşındaki oğlu M.Ç.'nin, 24 Şubat günü hocası tarafından darbedildiği şikayetinde bulundu. D.Ç., oğlunun arkadaşının cep telefonuyla gizlice kaydettiği dayak anlarının görüntülerini polise verdi. Şikâyet ve görüntüler üzerine polis Sedat Ç.'yi gözaltına aldı.

Kendisiyle dalga geçtikleri için çocukları dövdüğünü itiraf eden Sedat Ç., polisteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

KAYNAK: DHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 23
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Çocuğa dayak atacak son kişi Kur'an kursu hocası olmalıdır. Ama dayak atılacak öğrenci yok mu? çok! Eski düzen olsa en azından askerde adam ederlerdi şımarık veletleri.
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar hep kötü örnek din düşmanlarına malzeme çıkıyor bakın islam böyle işte kötü bunlar diyorlar
    Cevapla
  • YAĞIZ 1 yıl önce Şikayet Et
    Seçim yaklaştıkça bakalım daha neler göreceğiz.Allah müminlerin yar ve yardımcısı olsun.Amin.
    Cevapla
  • Kemal Kurt 1 yıl önce Şikayet Et
    Yav bu tür hocalar olmasın zaten.. Döverek çocuk terbiye edilmez. Eskiden olurdu, bu zamanda, enaniyetlerin bu kadar kuvvetli olduğu zaman, hele de dini eğitimde, dayak materyalini kullanmak, çocukları dinden soğutmaktan başka bir işe yaramaz.. Kuran kursu hocalarının mutlaka pedagojik formasyon gibi, çocuk psikolojisi gibi derslerden geçmesi lazım.. Kaş yapayım derken göz çıkartmalara izin vermemek lazım..
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunları denetleyin dernek adı altında herşey yapıyorlar kqhvehane bile kumarhane çevirmişler dernek adıyla
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
100 senede 2. defa oyun bozuluyor: Kalkınma Yolu neden bu kadar önemli?
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki