Kuruluş Osman'dan Teşkilat'a heyecanlandıran transfer! Gümbür geümbür geliyor

Baba, Kuruluş Osman, Afili Aşk, Seviyor Sevmiyor, Çilek Kokusu, Gönülçelen ve Arka Sıradakiler gibi yapımlarda yer alan Zeynep Tuğçe Bayat, Teşkilat’a transfer edildi.

Kuruluş Osman'dan Teşkilat'a heyecanlandıran transfer! Gümbür geümbür geliyor
Kuruluş Osman'dan Teşkilat'a heyecanlandıran transfer! Gümbür geümbür geliyor
GİRİŞ 23.03.2023 09:39 GÜNCELLEME 23.03.2023 09:39
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Birol Güven’in yapımcısı olduğu Arka Sıradakiler dizisiyle oyunculuk hayatına ilk adımı atan Zeynep Tuğçe Bayat’tan müjdeli haber geldi. Son olarak Çağrı Bayrak’ın yönetmenliğini üstlendiği Baba dizisinde ‘Şahika Saruhanlı’ karakterini oynayan Zeynep Tuğçe Bayat’ın yeni adresi belli oldu.

Kuruluş Osman’da rol aldığı ‘Targun Hatun’ karakteriyle geniş bir hayran kitlesine kavuşan Zeynep Tuğçe Bayat’ın Teşkilat dizisiyle anlaşmaya vardığı öğrenildi.

Zeynep Tuğçe Bayat, 3 sezon ve 67 bölümdür TRT1 ekranında varlık gösteren Teşkilat projesinde ‘Siyah İnci’ karakteriyle izleyicisinin karşısına geçecek. Burada kılıktan kılığa giren, çok becerikli bir yabancı ajan rolü ile ekran önüne çıkacak.

Bilindiği üzere ekranların sevilen oyuncusu Zeynep Tuğçe Bayat, Gönülçelen’de ‘Nevra’, Çilek Kokusu’nda ‘Gonca’, Seviyor Sevmiyor’da ‘Buket’ ve Afili Aşk’ta ise ‘Ceyda’ karakterini oynamıştı.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 20
  • Sevko 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok seyrediliyor, reytingler iyi,yonetmenide kabiliyetli bence
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    serdar denen karakteri normal hayatta görünce diziyi izlemeyi bıraktım... ne kapris, ne burnu havadalık... yürüyen ego resmen adam...
    Cevapla
  • Akif 1 yıl önce Şikayet Et
    Filmde öldü o
    Cevapla
  • bülent 1 yıl önce Şikayet Et
    Dizinin gidişatını hiç beğenmiyorum, kadro çok daraldı, konular çok kısırlaştı.. Geçen yıldan eser yok..Aşk dizisine çevirdiler..
    Cevapla
  • Sinan 1 yıl önce Şikayet Et
    Serdar ve diğer oyuncular gitti dizi bitti final yapması lazım murat Yıldırım iyi oyucu ama teşkilat dizisine hiç uymadı ve bir konuya giriyor iki hafta sürüyor yanı çok saçmalamaya başladı dizi final yapın bu sezon
    Cevapla
  • Salih 1 yıl önce Şikayet Et
    Ayrıca çok kasıyor hem kendisini ve hem de rol arkadaşlarını...
    Cevapla
  • Kaya 1 yıl önce Şikayet Et
    Koskoca diziyi mahvettiler. Ömer zaten diziye hiç yakışmadı. Hele Serdar dan sonra.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Eadeh'tan F-16 açıklaması
Başkan Erdoğan'dan Kürecik iddialarına cevap: Türkiye böyle bir şeye izin vermez