Etiler'de ünlü restoranda silahlı kavga!

Beşiktaş Etiler'deki ünlü bir restoranda çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaralandı

GİRİŞ 13.03.2023 07:11 GÜNCELLEME 13.03.2023 09:34
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Etiler'de bulunan ünlü restoranda yemek için bir araya gelen grup, çıkan tartışmanın ardından kavga etti. Kavga sırasında silahla vurulan 1 kişi yaralanırken, yaralı kişiyi otomobile taşıyan şüpheliler olay yerinden uzaklaştı.

DHA'nın haberine göre; olay, saat 02.00 sıralarında Etiler Mahallesi Nispetiye Caddesi'nde bulunan ünlü bir restoranda gerçekleşti. İddiaya göre, restoranda aynı masada yemek yiyen kişiler arasında tartışma çıktı.

Tartışma sırasında bir kişi belinden çıkardığı silahla karşısındaki kişiye ateş ederek yaraladı. Yaralanan kişiyi de yanlarına alan şüpheliler, olay yerinden otomobille kaçtı.

Haber verilmesi üzerine gelen polis ekipleri restoranda bulunan güvenlik kameralarını inceledi. Restoranda delil çalışması yapan ekipler, kaçan kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • SARÌYERLÌ 1 yıl önce Şikayet Et
    Yani ünlü derken,kavganın,cinayetin,bol olduğu yerler ünlü oluyor.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    ünlü restoranmış ben hiç gitmedin adınıda duymadım.
    Cevapla
  • İçki 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'deki tüm içkili mekanları kapatacaksın! İçki tüm kötülüklerin anasıdır. İçkinin olduğu ortamda her türlü fitne dolaşır. Yasaklayacaksın kökten çözüm. Gelecek nesiller için bu kötülükten kurtulmak gerek.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Stopaj oranları yenilendi! Resmi Gazete'de yayımlandı
Beyaz Saray, Netanyahu'ya bir kez daha Refah uyarısında bulundu: Kara saldırısına karşıyız