Ömer 9.bölüm fragmanında radikal karar! İzleyenleri ters köşeye yatıran o sahne...

Ömer 9.bölüm fragmanında, Ömer’in her fırsat bulduğunda Gamze’yle görüşmesi Süreyya’yı rahatsız ederken, defteri kapatmak isteyen Gamze ise yepyeni bir başlangıca yelken açar.

GİRİŞ 20.03.2023 16:59 GÜNCELLEME 20.03.2023 16:59
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Ömer 9.bölüm fragmanında Reşat, ‘Ne yaparsam yapayım sen bu hikayeyi kendi bildiğin gibi yazmaya devam ediyorsun’ diyerek Ömer’e sitem eder. Ömer yeni bölüm fragmanında içindeki fırtınayı bir türlü durduramayan Ömer, çaresizlik duygusunu iliklerine kadar hisseder.

Ömer’in Gamze ile sık sık buluşması hem Süreyya’nın hem de kardeşinin dikkatini çeker ve onların arasındaki bu durumu sorgulamaya başlarlar. Hakan’ın beklenmedik bir zamanda Nisa’yı araması yeni bölüme damgasını vururken, Ömer’i hayatından tamamen çıkarmak isteyen Gamze radikal karar alır.

Ömer dizisinde, ‘Hayatta her şeyin bir bitişi olduğu gibi bir de başlangıcı vardır’ diyen Gamze, Erdal’la yeni bir ilişkiye adım atar.

Gamze'nin Erdal ile mutlu olamayacağına inanan Ömer, onu bu hatadan uzak tutmaya çalışırken Süreyya ile ilişkisini tehlikeye sokacak adımlar atar. Ömer’in karşısına çıkmasıyla aklı karışan Gamze, Erdal’la evlilik yoluna girmeyeceğini annesine söyler fakat karşısında hiç tahmin etmediği bir Fatma bulur. Fatma’nın öfkeyle Gamze’ye attığı tokat, herkesin hayatında bir bomba etkisi yaratır.

Nisa’nın evinde yolunda gitmeyen bir şeyler olduğundan şüphelenen Reşat, kızının yaşadığı maddi sıkıntıların farkına varır. Bu sırada okuldaki Yaman’ın Emine’ye babasıyla ilgili söyledikleri, Emine ve Nisa arasında bir gerilime yol açar. Emine annesine inanmış görünse de Yaman’ın sözleri içinde şüphe uyandırmıştır.

Ömer'e olan sevgisinden yeterince karşılık bulamadığını hisseden Süreyya’nın kalbinde, Figen'in ektiği kuşku tohumları filizlenmeye başlar. Aklındaki soruların cevabını bulmak için kararlı bir adım atan Süreyya, Ömer’i zor bir ikilemde bırakacaktır.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 8
  • Türkiyecumhuriyeti 1 yıl önce Şikayet Et
    Sevilen dizi mi? Türkiye'de halen sevilen dizi var mı?
    Cevapla
  • Ahmet Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu tür dizileri haber bile yapmayın
    Cevapla
  • Üzeyir 1 yıl önce Şikayet Et
    Harun kardeşim dizinin senaryosu dinimiz İSLAMİYETLE ne alakası var demiş.güzel kardeşim hemde cok alakası var .İslam dinini keyfimize göre veya dizilerde ki gibi değil ,Allahın istediği gibi ve sevgili Peygamberimizin gösterdiği gibi anlamalıyız
    Cevapla
  • one world 1 yıl önce Şikayet Et
    son zamanlarda dizilere bakarsak insan kendine sormadan edemiyor.. acaba bu dizidekilermi ruh hastasi yoksa benmi ruh hastasiyim.. lütfen dizileri izlerken kendinizi elestirin.. ben ruh hastasi olmasaydim bu BERBAT DiZiYE bakarmiydim diye.. dizilerdeki tüm figüranlar ruh hastasi.. yoksa böyle sacma sapan roller gösterilmezdi.. inanin ruhumu temizlemek icin hayvanlar bakmaya basladim.. yoksa iki bacakli hayvanlar beni hasta ediyor.. ey millet silkelenin ve kendinize gelin.. bi dizilerin bize hicbir faydasi yok.. aksine cok zarari var..
    Cevapla
  • Takma isim 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu tür diziler bu kadar başarılı olduğu için bu milletin zeka seviyesi ile ciddi endişelerim var, yazık gerçekten.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan İran açıklaması: Kınanması gereken İran değil! Emeklilere de seslendi!
Hazine ve Maliye Bakanlığından Dünya Bankası kaynaklarına ilişkin açıklama