Osmanlı Ocakları'ndan Erdoğan'a destek açıklaması

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, "Türkiye, şer ittifaklarla ablukaya alınmak isteniyor. Biz Osmanlı Ocakları olarak, yapılmak istenen tüm şer ittifaklarına karşı Erdoğan’ın çevresinde birleşmeyi düşünüyoruz" dedi.

GİRİŞ 14.03.2023 11:13 GÜNCELLEME 14.03.2023 11:17
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Parti programı çerçevesinde Erzurum’u ziyaret eden Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, beraberindeki heyet ile AK Parti il Başkanlığı'na atanan avukat İbrahim Küçükoğlu’nu makamında ziyaret etti.

"ERDOĞAN'IN ÇEVRESİNDE BİRLEŞMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ"

Ziyarete ilişkin değerlendirmelerde bulunan Kadir Canpolat, şunları söyledi:

"Türkiye, şer ittifaklarla ablukaya alınmak isteniyor. Biz Osmanlı Ocakları olarak, yapılmak istenen tüm şer ittifaklarına karşı Erdoğan’ın çevresinde birleşmeyi düşünüyoruz. Kirli oyunları ancak ve ancak böyle çözülebileceğine inanıyoruz."

"ERDOĞAN CUMHURİYET'E VE OSMANLI'YA SAHİP ÇIKTI"

AK Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu’na Osmanlı arması hediye eden Kadir Canpolat, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet'i savunurken Osmanlı’yı, Selçuklu’yu hiçbir zaman reddetmemiştir. Sayın Erdoğan, Osmanlı armasının bir temsilcisi olması ve sahip çıkması nedeniyle Küçükoğlu’na bu önemli armayı hediye ediyoruz. Osmanlı Ocakları 15 Temmuz darbe girişiminde nasıl AK Parti Genel Merkezine sahip çıktıysa, daha üst perdeden 2023 seçimlerinde Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın etrafında birleşmeliyiz. Teşkilatlarımız uyum içerisinde bir ve beraber olmalıdır" diye konuştu.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • zaza 1 yıl önce Şikayet Et
    duvarda osmanli tugrasi olsa iyi olurdu osmanli ocaklari....
    Cevapla
  • adem 1 yıl önce Şikayet Et
    orası aerzurum il başkanlığı Parti programı çerçevesinde Erzurum’u ziyaret eden Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, beraberindeki heyet ile AK Parti il Başkanlığı'na atanan avukat İbrahim Küçükoğlu’nu makamında ziyaret etti.
    Cevapla
  • GECE KARTALI 1 yıl önce Şikayet Et
    Osmanlı ocaklarında hilafeti kaldırıp Abdülhamid Han Hz. tevkif ettirip ailesini sürgüne gönderenin resmi ne arıyor...
    Cevapla
  • Ömer 1 yıl önce Şikayet Et
    zahmet etmişsiniz. hani siz parti kurup iktidar oluyordunuz, ne oldu o mesele?
    Cevapla
  • Nazlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Varolun kardeşler inşaallah bu seçimden de yüzümün akıyla çıkacağız şimdi bir olma vakti
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Uyuma müslüman...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rekabet kızıştı, kasko fiyatları dip yaptı!
Sakarya Gaz Sahası'yla 1,8 milyon hanenin doğal gaz ihtiyacı karşılanabilecek