Balıkesir'de FETÖ operasyonu: Muvazzaf astsubay ve askeri okul öğrencileri gözaltında!

Balıkesir'de düzenlenen FETÖ operasyonunda 8 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden 5'inin muvazzaf astsubay, 6'sının kapatılan askeri okul öğrencisi olduğu tespit edildi.

GİRİŞ 14.03.2023 13:41 GÜNCELLEME 14.03.2023 14:53
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde, Balıkesir Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yürütülen çalışmalar neticesinde; FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün mahrem yapılanması içerisinde faaliyet yürüttükleri ve örgütle irtibatlı olduklarına dair haklarında ankesör/kontörlü telefon kayıtları ve örgütle irtibatlı olduklarına dair çeşitli beyanlar bulunduğu tespit edilen 11 şüpheliye yönelik operasyon başlatıldı.

Balıkesir merkezli 3 ilde (Ankara, Balıkesir, Çankırı) toplam 16 adreste gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda 8 şüpheli adreslerinde yakalanarak gözaltına alındı. 3 şüphelinin ise yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ediyor.

Şüphelilerden 5'inin muvazzaf astsubay, 6'sının kapatılan askeri okul öğrencisi olduğu tespit edildi.

KAYNAK: AA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Kökünü kurutun..
    Cevapla
  • one world 1 yıl önce Şikayet Et
    emniyet gücleri yakalar.. hakimler serbest birakir.. yazik.. ben ülkemdeki hukuka bu yüzden güvenmiyorum.. devamli devlet ve millet aleyhinde kararlar veriliyor.. Erdogan 15 temmuzun hemen ardindan idam sözü vermisti ama milletin gazi alindiktan sonra unutuldu gitti.. nice serbest kalan fetöcüler almanyada soluk aliyorlar ve ordan tekrar gücleniyorlar..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hudson Enstitüsü analistinin 'Kaan' sözleri muhalif gazeteciyi derinden etkiledi
Husilerden tüm dünyaya Gazze duyurusu! 'Yeni bir adım' deyip resmen ilan ettiler