Hatay Valiliğinden mezarlıktaki Türk bayraklarının sökülmesine ilişkin açıklama

Hatay Valiliği, depremlerin ardından Antakya ilçesi Narlıca Mahallesi'nde oluşturulan mezarlıktaki Türk bayraklarını söktüğü gerekçesiyle Hatay Büyükşehir Belediyesi personeli hakkında soruşturma başlatıldığını bildirdi.

GİRİŞ 14.03.2023 22:33 GÜNCELLEME 14.03.2023 22:34
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Valilikten yapılan açıklamada, depremde hayatını kaybeden vatandaşların defin işlemlerinin Denizli Valiliği ve Denizli Belediyesince Narlıca bölgesine gerçekleştirildiği belirtildi.

VALİLİĞİMİZ TARAFINDAN SORUŞTURMA BAŞLATILMIŞTIR

Mezarlığa valilik tarafından prefabrik mescit yapıldığı, burada sürekli Kur'an-ı Kerim okunduğu kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Sayın Kılıçdaroğlu'nun ziyareti öncesinde Hatay Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü tarafından mezarlığa asılan büyükşehir flamaları sökülürken mezarlık alanına tarafımızca asılan Türk bayraklarımızın da söküldüğü tespit edilmiş olup emniyet birimlerimizce olaya müdahale edilerek Türk bayraklarımız yerlerine asılmıştır. Şanlı bayrağımız namusumuzdur. Hiçbir kirli elin ona uzanmasına müsaade etmeyiz. Ayrıca, alana asılı Türk bayraklarımızı söken Hatay Büyükşehir Belediyesi personeli hakkında valiliğimiz tarafından soruşturma başlatılmıştır."

 

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 30
  • arif k 1 yıl önce Şikayet Et
    çamur at izi kalsın ... atın bakalım çamuru nereye kadar ne kadar daha yalan konuşacaksınız her şeyin sonu var ...
    Cevapla
  • hssa 1 yıl önce Şikayet Et
    Herhalde Dünya tarihi böylesine rezil böylesine kefere boylesine tiksinti veren siyasetçi takimı gormemsitir. Ama malesef onlar da bizim ülkemizde bizim neslimize denk geldi. Hadi bu soysuzlar böylede onların arkasından insanlarımıza ne demeli....
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    2 gündür yazıyorum cehape de can çıkmadıkca huy çıkmaz vatan hainliği cehape de tavan yapdı
    Cevapla
  • mersinli 1 yıl önce Şikayet Et
    Okadar yalancısınız ki her tarafınız yalancıyla dolu daha dün bayrakları AKP liler kaldırdı diyordunuz bak bu gün sizin yani CHP belediyesinin kaldırdığı ortaya çıktı. Çamur at izi kalsın
    Cevapla
  • yıldırım 1 yıl önce Şikayet Et
    Huylu huyundan vazgeçmiyor. Herkes Hatayı kurtarma peşinde, Hataylı olanların bazılarıda burada ne işiniz var der gibi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'den İsrail'e Suudi Arabistan uyarısı
Yüksek İstişare Kurulu toplantısında "anayasa" ele alındı