'Trafik cezası' nedeniyle tartıştığı arkadaşını öldürdü!

Rize'de iki arkadaş arasında trafik cezası nedeniyle çıkan kavga kanlı bitti. Eray Karadeniz, tartıştığı S.K. tarafından sokak ortasında tabancayla vurularak öldürüldü

'Trafik cezası' nedeniyle tartıştığı arkadaşını öldürdü!
'Trafik cezası' nedeniyle tartıştığı arkadaşını öldürdü!
GİRİŞ 15.03.2023 07:19 GÜNCELLEME 15.03.2023 07:19
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Rize'nin Pazar ilçesinde Eray Karadeniz (35), trafik cezası nedeniyle tartıştığı arkadaşı S.K. (36) tarafından sokakta tabancayla vurularak öldürüldü.

Olay, dün saat 17.00 sıralarında ilçenin Pazar Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Antalya'dan ilçeye gelen ve arkadaşı S.K'ya ait otomobille dolaşan Eray Karadeniz'e polis tarafından trafik cezası kesildi.

TABANCAYLA 3 EL ATEŞ ETTİ

Cezayı öğrenen S.K, sokak ortasında Eray Karadeniz ile tartışmaya başladı. Büyüyerek kavgaya dönüşen tartışmada S.K, belinden çıkardığı tabanca ile Karadeniz'e 3 el ateş edip, kaçtı. Kanlar içinde yığılan Karadeniz ise ihbarla gelen sağlık ekiplerince Kaçkar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

DHA'nın haberine göre; ağır yaralı olarak ameliyata alınan Karadeniz, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı. Olay yerine yeniden gelerek polise teslim olan S.K. ise gözaltına alındı.

Öte yandan, olay sonrası sokakta yaşananlar da çevredeki bina sakinlerince cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Görüntülerde; kapısı açık aracın önünde vurulan Eray Karadeniz'in kanlar içerisinde yattığı, çevredeki bir kadının da yaşananlara bağırarak tepki gösterdiği, şüpheli S.K.'nın ise elindeki tabancayla olay yerinden yürüyerek uzaklaştığı yer aldı.

KAYNAK: İHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 28
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş bu nasıl yorum yahu
    Cevapla
  • dayı 1 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar olay Rize Pazar da geçiyor, abartmayın Pazar, Ardeşen normal böyle şeyler. Ben kadastrocuyum adam tarlama nasıl girersin diye gözümün önünde adam öldürdü.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    araba zatan kimin üzerine sigortalıysa o sürer.aksi durumda olası bir kazada sigorta ödemez Almanyada bu böyle.
    Cevapla
  • sinirli 1 yıl önce Şikayet Et
    Toplum nereye gidiyor .millet tüm değerlerini kaybetmiş .Sinirler gergin kimse kimseye katlanamıyor ne olacak bu insanların hali herkes kendinden korkar olmuş artık psikiyatri kuyrukları uzamış,
    Cevapla
  • Üzücü 1 yıl önce Şikayet Et
    Özellikle arabanizi kimseye vermeyin.Ben kardeşimin arabasini almistim.Bin pisman oldum.Önume bir adam atladi.Araba carpmadi ama adam kendini kaldirima carpti..Yillarca arabayi bagladilar.Kardesim çok zarar etti.Önume atlayan adamin akrabasi bu hep böyle yapar dedi.Ne kimseye atabanizi verin ne de kimseden arba alin.Dunyanin binbir türlü hali var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?
Türkiye'nin kuruyemiş haritası belli oldu! İşte en çok tüketilenler...