TRT1 Teşkilat 68.bölüm fragmanı: '2'miz birden yanalım burada!' İçleri ısıtan anlar...

Teşkilat 68.bölüm fragmanında, 'Hala seni kurtarmaya geleceklerini düşünmen ne kadar acı bir şey' sözleri sarf edilse de Ömer yine yapacağını yapar. Teşkilat yeni bölüm fragmanında Zehra'yı kurtarmaya çalışan Ömer'in başına talihsiz bir olay gelir ve Zehra'yla beraber onun da elleri bağlanır.

GİRİŞ 19.03.2023 16:22 GÜNCELLEME 19.03.2023 16:22
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Teşkilat 68.bölüm fragmanında, 'Seninle görüşmek isteyen biri var, Atmaca diye biri' sözleri heyecanı doruk noktasına çıkarır. Ucunda her ne olursa olsun Zehra'yı kurtarmayı kafasına koyan Ömer, tüm engelleri teker teker aşar. Teşkilat yeni bölüm fragmanında Ömer'in geleceğinden adı gibi emin olan Zehra'nın bir kez daha yanılmadığı ortaya çıkar.

Arka Sokaklar'ın yerine başlayacak proje şaşkına çevirdi! Bir anda finalsiz bitirilmiştiArka Sokaklar'ın yerine başlayacak proje şaşkına çevirdi! Bir anda finalsiz bitirilmişti

Zehra'yı rehin alındığı yerden sağ salim kurtarmak için tüm imkanları zorlayan Ömer'in başına istenmedik bir durum gelir ve o da Zehra ile beraber bir yerde hapsedilir. Teşkilat yeni bölümde, 'Buradan kurtulunca bana bayağı borçlanacaksın' diyen Ömer ile Zehra arasında samimi bir diyalog geçer. Zehra'dan 'Sana borçlanacağıma yanmayı tercih ederim' karşılığını alan Ömer, 'O zaman ikimiz birden yanalım burada' çıkışına imza atması yüzleri gülümsetir.

Alparslan Büyük Selçuklu 48.bölüm fragmanı: ‘Nefesleri kirişiyle kesilecek’ Ortam buz kesiyorAlparslan Büyük Selçuklu 48.bölüm fragmanı: ‘Nefesleri kirişiyle kesilecek’ Ortam buz kesiyor

Senaristliğini Teşkilat Senaryo Ekibi'nin, yönetmenliğini Burak Arlıel'in ve yapımcılığını Timur Savcı ile Burak Sağyaşar'ın üstlendiği Teşkilat 68.bölümüyle tarihinde 19 Mart Pazar tarihinde saat 20:00'da TRT1'de izleyici kitlesinin karşısına geçecek.

Yargı’dan kendi isteğiyle ayrılan Mehmet Yılmaz Ak son noktayı koydu! ‘Hak etmiyorum’Yargı’dan kendi isteğiyle ayrılan Mehmet Yılmaz Ak son noktayı koydu! ‘Hak etmiyorum’

Başarılı geçen operasyon sonrası ekip Zehra’nın esir düşmesiyle daha zorlu bir imtihana girer. Efkar, geçmişten gelen düşmanın kapısında olduğunu öğrenir. Bu durum, Sacide’nin yaralarının daha da derinden kanamasına sebep olur.

Zehra'yı kurtarmak için vakti iyice azalan ekip, riskli operasyonlara başlar. Ekibin seçim yapması gereken bir yola girmesiyle Ömer’in Zehra’yı kurtarmak için tek bir şansı kalır. Efkar ve Hartley arasındaki savaş daha da tehlikeli bir hal alırken geçmişten gelen iki düşmanın hesaplaşma vakti artık gelmiştir.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 6
  • hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    bu saçmalıkları kim izliyor ya?
    Cevapla
  • isini yap 1 yıl önce Şikayet Et
    sen haric herkes izliyor. bende kacirmadan izleyenlerdenim.
    Cevapla
  • birol 1 yıl önce Şikayet Et
    ben
    Cevapla
  • eren 1 yıl önce Şikayet Et
    ben
    Cevapla
  • last 1 yıl önce Şikayet Et
    holywood yapımı olsa ağzınız açık izlersiniz, sizlik bir durum yok siz cartoon network izlemeye devam
    Cevapla
  • XYZero 1 yıl önce Şikayet Et
    ben
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü