Nihat Hatipoğlu'ndan veda mesajı: Sınıra geldim

Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi’nde yeniliklere öncülük ederek ilkleri başaran kurucu Rektör Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, veda mesajı yayınladı

Nihat Hatipoğlu'ndan veda mesajı: Sınıra geldim
Nihat Hatipoğlu'ndan veda mesajı: Sınıra geldim
GİRİŞ 16.03.2023 15:24 GÜNCELLEME 16.03.2023 15:25
Bu Habere 74 Yorum Yapılmış

Kurucu Rektör’den veda mesajı

Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi’nde yeniliklere öncülük ederek ilkleri başaran kurucu Rektör Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, veda mesajı yayınladı. Gaziantep’te görev yaptığı 4 yıllık süre içerisinde desteklerinden dolayı Gazianteplilere teşekkür eden Hatipoğlu, GİBTÜ’yü daha da ileri taşımak için her zaman destek olmaya hazır olduğunu ifade etti.

Rektör Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’nun ayrılışının ardından yayınladığı veda mesajı şöyle:

“Değerli GİBTÜ’lüler kıymetli mesai arkadaşlarım, kadirşinas öğrenci arkadaşlarım, GİBTÜ’ye gönül verenler… Ocak 2019 tarihinden itibaren, 4 yıl boyunca yürütmüş olduğum Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (GİBTÜ) Kurucu Rektörlüğü vazifesinden resmi sürem dolduğu için ayrılmış bulunmaktayım. Görev yapmış olduğum süre içerisinde vermiş olduğunuz destek ve yapmış olduğunuz özverili çalışmalar için çok teşekkür ederim. Bir yandan sizlerden, güzel üniversitemizden, Gaziantep’ten ayrılacak olmanın hüznünü yaşarken, bir diğer yandan hep birlikte güzel eserler üretmiş olmaktan dolayı gurur duyuyorum.

Beraberce bugünlere getirdiğimiz GİBTÜ’yü daha da ileri götürmek için var gücümle destek olmaya her zaman hazırım. Bu duygu ve düşüncelerle sizlere veda ederken, güzel işlere imza atmamızda emeği geçen herkese bir kez daha yürekten teşekkür ediyorum. Bu süreçte bize destek olan yerel medyamızın güzide temsilcilerine teşekkür ederim. Bizi kucaklamış olan Gaziantep halkına sonsuz sevgilerimi iletirim. Personelimize ve akademisyen hocalarıma uyumlu gayretlerinden ötürü şükranlarımı sunarım…

Bu onurlu görev için beni layık gören Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı arz eder; rektörlüğe atanan Prof. Dr. Şehmus Demir’e başarılar dilerim. Selam, sevgi ve saygılarımla…Allah’a emanet olunuz.”

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 74
  • caner 1 yıl önce Şikayet Et
    ilim arttıkça Allahü tealadan ulaklaşılıtorsa o ilim ilim değildir şimdi hertarafa üniversiteler açılıyor ama gençlik hem allahtan hemde bilimden uzaklaşıyor.
    Cevapla
  • Yorgun Kurt 1 yıl önce Şikayet Et
    ATV deki programdan aldığı para hocaliktan aldığından fazladır
    Cevapla
  • selami 1 yıl önce Şikayet Et
    hizmet lerinizden dolayı Allah razı olsun teşekkürler
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Keşke AKP den milletvekili olsa.
    Cevapla
  • Adem 1 yıl önce Şikayet Et
    Hocam siz 1, Yılmaz Özdil 2. money, money, money.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray'dan Refah operasyonu duyurusu! İsrail resmen geri adım attı
Bakan Tekin: Soru hazırlama havuzunun yarısı öğretmenlerimizden seçilsin istedik