FETÖ firarisinden skandal Balıklıgöl paylaşımı: Çirkin benzetme büyük tepki topladı!

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) firarisi Cevheri Güven'in Şanlıurfa’daki sel felaketine ilişkin 'Bütün Urfa Balıklıgöl olmuş' mesajıyla yaptığı paylaşım büyük tepki topladı.

FETÖ firarisinden skandal Balıklıgöl paylaşımı: Çirkin benzetme büyük tepki topladı!
FETÖ firarisinden skandal Balıklıgöl paylaşımı: Çirkin benzetme büyük tepki topladı!
GİRİŞ 16.03.2023 10:17 GÜNCELLEME 16.03.2023 10:22
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin vurduğu bölgede şimdi de sel felaketi yaşanıyor. Adıyaman ve Şanlıurfa'da cadde ve sokaklar göle döndü.

15 kişinin yaşamını yitirdiği açıklanan felakette kayıpların sayısının artmasından endişe edilirken Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyeliğinden hakkında dava bulunan, firari Cevheri Güven'in yaptığı sosyal medya paylaşımı büyük tepki topladı. 

FETÖ'cü Güven, Twitter hesabından, Şanlıurfa’da sel sularında sürüklenen bir yurttaşın görüntülerinin yer aldığı videoyu skandal sözlerle paylaştı. “Bütün Urfa Balıklıgöl olmuş" paylaşımına takipçilerinden 'İnsanlığımızdan utandık" yanıtı geldi. 

Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 39
  • Vatandaş 3 ay önce Şikayet Et
    Mit bunların yaşadığı her anını korkarak arkasına bakarak yaşamalarını sağlamalı mesela bunlarada renkli listeler hazırlansın
    Cevapla
  • okan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar iyi gelişmeler. hala görmeyen varsa görsün bunların insanlıgını. yazık. Reisi sevme ama bu kin nefret nedir. Ne soylersen oyle yaşarsın. senin de bu şekilde görüntülerini görürüz inş.
    Cevapla
  • Türkiye 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah seni ve fetö cüleri kahretrsin
    Cevapla
  • aytek 1 yıl önce Şikayet Et
    bu tescilli gavurlardan hayırlı bir cümle beklemiyorsunuz sanırım
    Cevapla
  • 5809 1 yıl önce Şikayet Et
    ülkemiz son zamanların en büyük felaketlerini art arda yaşıyor.Rabbimden duamız bu felaketler son bulmasıçok çok zor günler geçiriyoruz..Bu durumu kullanıp Reisimize saldıranlarıda Allaha havale ediyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merkez Bankası'ndan kredi açıklaması
Dilan Polat'ın tutukluluk halinin devamına karar verildi! Hastaneye kaldırıldı...