Kahramanmaraş'ta 2 dakika arayla 2 deprem

Son dakika haberi: Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde saat 15.54'te 4.4; 15.56'da ise 4.1 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Her iki deprem de 7 kilometre derinlikte gerçekleşti.

GİRİŞ 19.03.2023 17:33 GÜNCELLEME 19.03.2023 17:33
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde saat 15.54'te 4.4; 15.56'da ise 4.1 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. 

Her iki deprem de yerin yaklaşık 7 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

HATAY AÇIKLARINDA DEPREM

Akdeniz'de merkez üssü Hatay'ın Yayladağı ilçesi açıkları olan 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) alınan bilgiye göre, Akdeniz'de saat 11.44'te merkez üssü Hatay'ın Yayladağı ilçesi açıkları olan 4.1 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Yerin 17.03 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem, hafif şekilde hissedildi. Depremde ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

Öte yandan Kandilli Rasathanesi de depremin büyüklüğünü 4.3 olarak açıkladı. 

MALATYA'DA 4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde saat 10.25'te 4 büyüklüğünde deprem oldu.

AFAD, depremin 6,96 kilometre derinlikte gerçekleştiğini açıkladı.

MUĞLA'DA DA DEPREM

Ege Denizi'nde Muğla açıklarında 3,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD, depremin 8,27 kilometre derinlikte gerçekleştiğini açıkladı.

KAYNAK: AJANSLAR
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • feraset 1 yıl önce Şikayet Et
    Ya rabbi bu millet yüz yıllarca dini mübin islama hizmet etmiş milyonlarca şehit ve gazi vermiş bir millet. günahlarımızı bağışla bizlere sana hakkıyla yönelmeyi nasip et bizleri merhametinle kuşatıp koru sen af edicisin sen rahman ve rahim olan Allah'ımız sın sen bizleri af edip merhametinle korumaz isen bizi koruyacak hiç bir güç ve kuvvet ne bu dünyada ne de ahirette yoktur
    Cevapla
  • HSK 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah beterinden korusun. Geçmiş olsun
    Cevapla
  • HSK 1 yıl önce Şikayet Et
    Kayserideyim hissettim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ankara'daki kritik ziyaret sonrası MSB kaynaklarından dikkat çeken Eurofighter açıklaması!
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı