PDS, ALES, YDS ve ÜDS sınavlarındaki usulsüzlüklere operasyon

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, FETÖ/PDY silahlı terör örgütü mensupları tarafından 2011-2013 yılları arasında yapılan KPDS, ALES, YDS ve ÜDS sınav sorularının usulsüz şekilde alınması ile ilgili operasyon yapıldı.

GİRİŞ 20.03.2023 09:29 GÜNCELLEME 20.03.2023 09:47
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Ankara'da yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, 2011-2013 yılları arasında yapılan KPDS, ALES, YDS ve ÜDS sınav sorularını usulsüz şekilde alarak örgüt mensuplarına dağıttığı tespit edilen 24 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Evet, seçim sonrası yaşam hakkı vermedikleri Akp ve MHP liler eski yök başkanını döneminde ki usulsüzlüklere engel olmadığı için yok hükmüne getirmeleri gerekir
    Cevapla
  • Adalı 1 yıl önce Şikayet Et
    belirtilen sınavlarda şaibeli olanların sınavları iptal edilecek mi...
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Soruları sattıkları kişileri de tespit etsinler.
    Cevapla
  • Kamil 1 yıl önce Şikayet Et
    Eski yök başkanı vardı hani bize yasam hakki tanimayan onuda alın iceri..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Guterres: Refah'a yapılacak bir saldırı insani bir kabus olacaktır
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin şampiyonluk ihtimalleri! İşte tüm hesaplar...