Bakan Koca'dan selde hayatını kaybeden hemşire ve bebeği için taziye mesajı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Adıyaman'daki selde hayatını kaybeden hemşire Fatma Tekdal ve kızı Zeynep Zümra için taziye mesajı paylaştı.

GİRİŞ 21.03.2023 00:26 GÜNCELLEME 21.03.2023 11:10
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter'daki hesabından yayımladığı mesajında, "Adıyaman'daki sel felaketinde kaybolan, Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanı hemşire arkadaşımız Fatma Tekdal'la 1,5 yaşındaki kızı Zeynep Zümra'nın cansız bedenine ulaşıldı. Acımız büyük. Allah rahmet etsin, mekanları cennet olsun. Camiamıza başsağlığı diliyorum." sözlerini kaydetti.

Adıyaman'ın Tut ilçesindeki, sel felaketinde kaybolan hemşire Fatma Tekdal ile bir buçuk yaşındaki kızı Zeynep Zümra’nın cansız bedenine ulaşıldı. 

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Muhammed 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Allahım Rahmetiyle Muamele Eylesin İnşaallah
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim mekanlarını cennet eylesin
    Cevapla
  • Kenan 1 yıl önce Şikayet Et
    Firdevs cenneti inşallah
    Cevapla
DİĞER HABERLER
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!