Ömer 10.bölüm fragmanı: Erdal sessizliğini bozdu! Ömer'in tadını kaçıracak hamle

Star TV'nin iddialı dizisi Ömer 10.bölüm fragmanında, ‘Sen daha kaç gündür tanıyorsun bu adamı. Ne kadar da çabuk güvenmişsin.’ diyen Ömer, Gamze’ye hesap sorar.

GİRİŞ 23.03.2023 09:52 GÜNCELLEME 23.03.2023 09:52
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ömer 10.bölüm fragmanında ‘Yalan söyleme artık!’ deyip isyan bayraklarını kaldıran Ömer, hakikatlerin peşine düşer. Tahir, Nisa’nın gecenin bir vakti çocuklarını yalnız bırakıp içkili bir restorana gittiğini babasına şikayet eder.

Kızılcık Şerbeti 20.bölüm fragmanı: İbrahim'in yaptıklarının faturası pahalıya patladı!Kızılcık Şerbeti 20.bölüm fragmanı: İbrahim'in yaptıklarının faturası pahalıya patladı!

Ömer yeni bölüm fragmanında Tahir’in ‘Nisa ve çocuklar bizde kalacaklar’ çıkışıyla tansiyon gittikçe yükselir. Süreyya, olup bitenlerden sonra Gamze’nin Ömer ile ilişkisini kıskanabileceğini düşünür. Diğer taraftan Gamze’nin Erdal’la birlikteliğini en başından beri doğru bulmayan ve bir türlü hazmedemeyen Ömer’den beklenmedik tepki gelir.

‘Umurumda değil zaten. Nereye gidersen git o adamla.’ diyen Ömer, Gamze’den ‘Bu benim tanıdığım Ömer olamaz’ karşılığını alır. Senaristliğini Gülizar Irmak'ın, yapımcılığını Onur Güvenatam'ın ve yönetmenliğini Cem Karcı'nın üstlendiği Ömer 10.bölümüyle 27 Mart Pazartesi tarihinde saat 20:00'da Star TV'de hayranlarıyla buluşacak.

Ömer’le Gamze son bir defa buluşur ve ne kadar acı çekseler de kendi yollarına gitme kararı verirler. Her şeyden habersiz, Ömer’le mutlu bir evlilik yapmak için her fedakarlığı yapmaya hazır olan Süreyya ise kendini nişanlısının hayatında ikinci plana atılmış hissettiği için kırılır.

Nisa yaşadığı maddi sıkıntıları babası ve kardeşlerine belli etmemek için çabalasa da, Reşat bir şeylerin yolunda gitmediğini çoktan fark etmiştir. Gamze, bir çözüm arayışında olan Nisa’ya yardım eli uzatır.

Gamze’yi kalbinden söküp atmaya istekli olan Ömer, Süreyya ile çıktığı yolda kararlı adımlarla ilerlerken Reşat’ın da desteğini alır. Kendi yollarına gitme kararı alan Ömer ve Gamze’nin yolu beklenmedik bir anda yeniden kesiştiğinde, bu sefer yaşananlar en masumların bile hayatını içinden çıkılamaz hale getirecektir.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Bircihan 1 yıl önce Şikayet Et
    dizinin adi ömer değil şizofren aşık olmalı
    Cevapla
  • Ahmet Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Yapmayın şu saçma dizilerin reklamını bir imamlar kaldı
    Cevapla
  • Cafer 11 1 yıl önce Şikayet Et
    Uyu yavrum uyu ,uyutayım seni filimlerle milimlerle avutayım seni. Vatan elden gitmiş umurunda mı dünya?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Süresiz nafakayla ilgili dikkat çeken emsal karar!
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu