Memleket Partisi Mersin İl Başkanı Türker darp edildi!

Memleket Partisi Mersin İl Başkanı ve Milletvekili Aday Adayı Özgür Türker darp edildi. Özgür Türker'in yolunu kesen saldırganın "Oyumuzu bölemezsiniz" diyerek Özgür Türker'i darp ettiği iddia edildi.

Memleket Partisi Mersin İl Başkanı Türker darp edildi!
Memleket Partisi Mersin İl Başkanı Türker darp edildi!
GİRİŞ 21.03.2023 21:36 GÜNCELLEME 21.03.2023 21:36
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Memleket Partisi Mersin İl Başkanı Özgür Türker'e saldırı gerçekleşti. Milletvekili aday adayı da olan Türker'in yolunu kesen saldırganın "Oyumuzu bölemezsiniz" diyerek Türker'i darp ettiği sosyal medyada ifade edildi.

"BİZLERİ YILDIRAMAYACAKLAR"

Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Dudu sosyal medya hesabından yaşananlara, "Memleket Partimiz Mersin İl Başkanı Sn. Özgür Türker'e yapılan alçakça saldırıyı esefle kınıyorum. Failin bir an önce yakalanması ve adalet önünde hesap vermesi için kolluk kuvvetlerini göreve çağırıyorum. Ne yaparlarsa yapsınlar bizi yıldıramayacaklar." sözleriyle tepki gösterdi.

 

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 28
  • Ertugrul 1 yıl önce Şikayet Et
    2. tura kalırsa, Erdoğanın karşısında kim varsa ona verin diyen bir genel başkan beka meselesiyle alakalı asla konuşmasın.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    bunlar kendi adamlarına yanlışınız dede diye ne hale getirdiler başa gelseler ne yaparlar
    Cevapla
  • Memleketim 1 yıl önce Şikayet Et
    Chp böyle bir parti işte kendinden olmayan hic kimseye saygı duymazlar memleket partisi hiçbirsekilde chp ye ve adayına destek vermemelidir
    Cevapla
  • Ayân 1 yıl önce Şikayet Et
    Böyle zihniyetler çoğaldı. Bunlar seçmen değil. Zorba .Demokrasi bol geldi.
    Cevapla
  • aksaray 1 yıl önce Şikayet Et
    bu zihniyetler her türlü dala vereyi yapar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Togg, SsangYong ve BMW X1'e fark attı
3. Dünya savaşı çıkarsa müttefikimiz kim olsun? İşte dikkat çeken Türkiye detayı...