Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Topçu SGK Müdürleri Derneği Başkanı'nı kabul etti

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, SGK Müdürleri Derneği Başkanı Karanfil Uyar ve yönetim kurulu üyelerini Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde kabul etti.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Topçu SGK Müdürleri Derneği Başkanı'nı kabul etti
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Topçu SGK Müdürleri Derneği Başkanı'nı kabul etti
GİRİŞ 23.03.2023 14:26 GÜNCELLEME 23.03.2023 14:26
Bu Habere 143 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, SGK Müdürleri Derneği Başkanı Karanfil Uyar ve yönetim kurulu üyelerini Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde kabul etti. Topçu, görüşmede şu açıklamayı yaptı: 

“Milletçe yaşadığımız asrın felaketinin yaralarını, devlet-millet el ele sarmak için mücadele ettiğimiz bu günlerde, rahmet, bereket, mağfiret, feyiz ve maneviyat ayı olan Ramazan-ı Şerif’in milletimizin ve tüm insanlığın hayrına ve esenliğine vesile olmasını Cenab-ı Haktan niyaz ediyorum.

Bu mübarek ay, tüm dünyanın ihtiyaç duyduğu insani değerlerin artmasına, bozulan düşünce ve niyetlerin, bulanan vicdanların düzelip berraklaşmasına, umumi merhamet duygularının güçlenmesine, toplumların ve fertlerin birlik ve dirliğine, mutsuzluğa doğru sürüklenen insanlığında hidayetine vesile olsun inşallah.

Bilindiği üzere, 23 Mart 1940 tarihli Lahor Tasarısı ile fikren kurulan, kara gün dostumuz kardeş Pakistan’ın "23 Mart Pakistan Milli Günü" dür.

Kardeşlerimizin milli günü, kutlu, daim ve kaim olsun.

Türkiye Pakistan Zindabad!

Ezan dinmesin, bayrak inmesin, vatan bölünmesin diyerek, 23 Mart 1970 de vatan hainlerinin kalleş tuzağında kurşunlanarak şehadetle buluşan, adına yazılan ve bizim kuşağımızın dilinden düşürmediği, “Özmenem” marşının ilham kaynağı, ülkücü büyüğümüz Süleyman Özmen'i de şehadetinin seneyi devriyesinde, Fatiha’larımızla, saygı ve rahmetle katillerini de lanetle anıyoruz. Makamı âli, mekanı cennet olsun.

Özlük haklarınız hususunda hazırladığınız raporu, ilgililere ileteceğim, sizleri milletimizin evinde ağırlamış olmaktan duyduğum memnuniyetimi ifade ederek, nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyorum.”

Topçu’ya kendilerini kabulünden dolayı teşekkür eden, SGK Müdürleri Derneği Başkanı Karanfil Uyar ise şunları söyledi: 

“Sayın bakanım, camiamız, yönetimim ve şahsım adına mali ve özlük haklarımız konusundaki desteğiniz için çok teşekkür ediyorum. Sizin desteğinizin bizim camiamızın nezdinde çok değerli olduğunu bilmenizi istiyor tekrar nazik ilgi ve alakanız için teşekkür ediyorum.”

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 143
  • Sgk merve 1 yıl önce Şikayet Et
    Artık Sgk personelininde yüzü gülsün cebi dolsun farkı olsun mutlu olsun çok bişey değil hakkı verilsin.
    Cevapla
  • Alkirmizi 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok yoğun tempoda ve gerçekten hakkıyla ayrıntıları hesaplarla işlemler yapıyoruz.ek ödemeler ikramiyeler maaşlarda iyileştirmeler ve diğer haklarımız iyileştirilmeli ki zevkle çalışalım mutsuz çalışmak istemiyoruz...
    Cevapla
  • Karanfil UYAR 1 yıl önce Şikayet Et
    Artan fiyatlar herkesin malumu, ilk işe girdiğim yıllarla kıyaslayınca memur maaşının en az 22bin TL olması gerekiyor
    Cevapla
  • Karanfil UYAR 1 yıl önce Şikayet Et
    SGKurumu çalışanları Devletin eli ayağıdır. Kurumlar içinde en düşük maaş alan SGK personelini umarım hatırlayan olur.
    Cevapla
  • Özlem H. 1 yıl önce Şikayet Et
    Taşeron işçi maaşı üniversite mezunu mevzuat uzmanı memurdan fazla ise çalışma barışı bozulmuştur. SGK çalışanlarının özlük hakları yeniden düzenlenmelidir. SGK personeli 11 yıldır özlük haklarında iyileştirme bekliyor. Talepler belli. Torba yasada yer alsın, hak yerini bulsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti