Erkan Baş'tan Davutoğlu ve Babacan'a tehdit! İsmail Küçükkaya şoke oldu

Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş, Millet İttifakı ortaklarından Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'ı açık açık tehdit etti.

GİRİŞ 24.03.2023 23:33 GÜNCELLEME 25.03.2023 01:12
Bu Habere 335 Yorum Yapılmış

Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş, Halk TV'de katıldığı canlı yayında iktidara geldiklerinde Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ı yargılayacaklarını belirtti. Baş'ın sözlerinin ardından stüdyo bir anda buz kesti.



CANLI YAYINDA AÇIK AÇIK TEHDİT ETTİ

Baş açıklamasında,''Şimdi bakın açık konuşuyorum. Millet İttifakı'nın içerisinde daha önce iktidarın parçası olmuş topluluklar da var. Diyelim ki yargılama süreci var. Acaba ucu bana dokonur mu diye frenlemeye çalışan birisi varsa kusura bakmayın arkadaş biz size de karşı dururuz.'' ifadelerini kullandı.

Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceklerini ilan etmişti.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 335
  • ATİLLA 1 yıl önce Şikayet Et
    bunlar iyice havaya girdiler ha, her önlerine çıkanı yargılıyorlar, sürüyorlar, kovuşturyorlar , Allahım sen bu kifayetsiz muhterislere fırsat verme.
    Cevapla
  • Misafir1234 1 yıl önce Şikayet Et
    Hak ettiler onlara verilen hizmet cok geldi hazimsizlik yapti simdi imam oglu onlarla dalge geciyor musluk aciyor falan filan yani
    Cevapla
  • Voltaj 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne yiyip ne içiyor bunlar bilmiyorum ki.
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    bunlar için müslüman olmak yargılanma sebebi.
    Cevapla
  • Ünal 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamın sesi çok çıkıyor...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tesla'dan Türkiye'ye özel model: Fiyatı yarı yarıya düştü
İsrail'in saldırısı sonrası İran'dan peş peşe açıklamalar