CHP Sözcüsü Faik Öztrak'tan Defne Devlet Hastanesi inşaatı yalanı... "Yüzü bile kızarmadı"

CHP Sözcüsü Faik Öztrak "temel atılıp bırakıldı" diye algı operasyonu yapılan ancak görüntülerle yalanlanan Defne Devlet Hastanesi inşaat çalışmaları hakkında bile bile yalan söylemeye devam etti.

GİRİŞ 27.03.2023 18:12 GÜNCELLEME 27.03.2023 18:13
Bu Habere 158 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı temel atma töreninden sonra sosyal medyada ve bazı haber sitelerinde "temel atılıp bırakıldığı" iddia edilmişti. 

Sosyal medyadan paylaşılan görüntüler, Defne Devlet Hastanesi'nde inşaat çalışmalarının hız kesmeden sürdüğünü gösterdi. 

CHP Sözcüsü Faik Öztrak bugün yaptığı açıklamada Defne Devlet Hastanesi inşaatı hakkında "Göstermelik beton döküp, sorumluluğunun üstünü örtmeye çalışıyorlar. beton mikserleri sahaya sürülüyor. Döktüğü betonu da sosyete pazarındaki çığırtkanlar gibi "Deniz kumu değil ha! Mıcırıyla, çimentosuyla demiriyle dört dörtlük" diyerek bir de pazarlıyor. Ama pazarladığı betonun altında ne doğru dürüst bir temel var ne de doğru dürüst bir demir kalıp var. Birkaç metrekare zemin üzerinde yalapşap döşenen demirler, üzerine de dökülen bir beton. her işleri yalan" dedi.

ALPAY ÖZALAN: YÜZÜ BİLE KIZARMIYOR

AK Parti Milletvekili Alpay Özalan Öztrak'a tepki göstererek "CHP Sözcüsü Faik Öztrak, bakın nasıl iftira atıyor... Yüzü bile kızarmıyor. Millet, AK Parti'nin yaptığı muazzam hastaneleri de biliyor. Sizin Adana'da açtığınız içinde 1 yatak olan ve  çocukların legoyla yaptığı hastanelerden daha komik olan Sahra Hastanenizi de biliyor." dedi.

 

BÜLENT TURAN: BU DİLDEN BIKTIK, USANDIK!

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan Öztrak'ın troll dili kullanmasını sert bir dille eleştirerek "70 yaşında, 16 yıldır mv, 100 yıllık bir partinin sözcüsü; sorsan beyefendi! Defne'deki sembolik beton dökümünden yola çıkarak bu trol dilini kullanıyor. Oysa inşaat başladı ve 60 günde bitecek. Darbelerden, nice badirelerden korkmadık, usanmadık; ama bu dilden bıktık, usandık!" dedi.

KAYNAK: HABER7
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 158
  • Cepnili 1 yıl önce Şikayet Et
    Ýuz yokki kizarsin
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar dublex lastik kullanıyor
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Adamların hiç temel atma törenleri olmadığı için onun bir sembolik işlem olduğunu bile kavrayamayacak kadar acizler. Çünkü onlar temel atmama töreninden anlıyorlar.
    Cevapla
  • Muzaffer Bayrak 1 yıl önce Şikayet Et
    Hala bunlara inanan % 25 kroniklesmis bir taban var. Yalani da onlari tatmin amaciyla soyluyorlar.
    Cevapla
  • Erdal 1 yıl önce Şikayet Et
    Kızaracak yüzü olan CHP'de durmaz. Bunların asıl yüzünü seçimi kaybettikleri zaman görecek millet.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ticaret Bakanlığı harekete geçti: Tavuk etine ihracat sınırlaması getirildi
NATO'dan Rusya'yı çıldırtacak Ukrayna duyurusu! Üyeliği resmen ilan ettiler!