Otomobil hırsızı yeni evli çift yakalandı!

Konya’da park halindeki otomobili çalan yeni evli çift Celal Babur (26) ve K.B. (25) polis tarafından yakalandı. Çiftten Celal Babur tutuklanırken, eşi ise adli kontrolle serbest bırakıldı.

Otomobil hırsızı yeni evli çift yakalandı!
Otomobil hırsızı yeni evli çift yakalandı!
GİRİŞ 28.03.2023 11:28 GÜNCELLEME 28.03.2023 13:17
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Konya'nın Karatay ilçesi Karaarslan Üzümcü Mahallesi’nde park halindeki otomobilin çalınmasıyla ilgili polis çalışma başlattı.

Bölgedeki yaklaşık 300 saatlik güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen Asayiş Şubesi Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, 25 Mart günü Selçuklu ilçesi Sancak Mahallesi'nde aynı marka otomobili yolda görüp durdurdu.

Plakası farklı olan aracın, yapılan detaylı inceleme sonucu çalınan otomobil olduğu belirlendi. 14 suç kaydı bulunan sürücü Celal Babur ile 5 suç kaydı olan eşi K.B. gözaltına alındı.

Polis, aynı mahallede 26 Aralık 2022 tarihte çalınan başka bir otomobilin de çift tarafından çalınmış olabileceği şüphesiyle araştırma yaptı. Araştırma çiftin, o otomobili de çalıp, parçaladıktan sonra sanayi sitesinde iş yeri bulunan Yaşar B.’ye (50) sattığını saptadı. İş yerine yapılan operasyonda, çalınan otomobilin parçalarına el konuldu. Yaşar B. de gözaltına alındı. 

Emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede mahkemeye çıkarılan şüphelilerden Celal Babur tutuklandı, diğer 2 kişi ise adli kontrolle serbest bırakıldı.

KAYNAK: DHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 9
  • Karahisari 1 yıl önce Şikayet Et
    umarım "çoğalmazlar"...
    Cevapla
  • Ender 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlardan bir de vatana millete hayırlı evlat doğar ki....
    Cevapla
  • tembel 1 yıl önce Şikayet Et
    adalet yok.
    Cevapla
  • FaTiH 1 yıl önce Şikayet Et
    bu karı kocayı kısırlaştırmak lazım. yarın bi gün çocukları olsa memlekete bela olur...
    Cevapla
  • Deli Dumrul 1 yıl önce Şikayet Et
    Türk Ceza Kanunumuz, en güncel ve en modern Avrupai sistem ile donatılmıştır. Verilen kararları hazmedemiyorsanız, soda için. Siz büyüklerimizden daha iyi mi bileceksiniz?
    Cevapla
  • Müslüman 1 yıl önce Şikayet Et
    Kesin yakındır Avrupa sizdemi değil adalet sistemi olmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Galatasaray, Sivasspor'u gole boğdu!
Bakanlıktan Ankara İl Emniyet Müdürlüğü açıklaması: Müfettiş görevlendirildi