İnce'den FETÖ'cü Hakan Şükür'e tokat gibi sözler: Helalleşmeyeceğiz, hesaplaşacağız

Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, FETÖ firarisi eski futbolcu Hakan Şükür'ün iddialarına videolu yanıt verdi.

İnce'den FETÖ'cü Hakan Şükür'e tokat gibi sözler: Helalleşmeyeceğiz, hesaplaşacağız
İnce'den FETÖ'cü Hakan Şükür'e tokat gibi sözler: Helalleşmeyeceğiz, hesaplaşacağız
GİRİŞ 29.03.2023 02:03 GÜNCELLEME 29.03.2023 02:07
Bu Habere 129 Yorum Yapılmış

Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, FETÖ firarisi eski futbolcu ve milletvekili Hakan Şükür'ün iddialarına videolu yanıt verdi. 

FETÖ firarisi Şükür, milletvekilliği döneminde İnce'yi dava etmek istediğini, ancak AK Parti'den bu isteğinin geri çevrildiğini iddia etmişti. 

"HELALLEŞMEYECEĞİZ, HESAPLAŞACAĞIZ"

İnce, Twitter hesabından bir video paylaşarak "İftiracı FETÖ'cülerin benimle ilgili kuyruk acılarını biliyorum. Ben dün de Hakan Şükür gibi FETÖ'cülerin karşısındaydım, bugün de karşısındayım, yarın da karşılarında olmaya devam edeceğim. Firari FETÖ'cü hainlerle helalleşmeyeceğiz, hesaplaşacağız!" ifadelerini kullandı. 

 

 

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 129
  • çankırılı 1 yıl önce Şikayet Et
    çok iyi adamsın bazen ama bide bi dediğin diğerini tutsa daha iyi olacan. fetöcülerin karşısındayım diyon. bugün başkanım gel muarreeem dese ağzını aça aça koşacan.
    Cevapla
  • Fahri Özcan 1 yıl önce Şikayet Et
    Muharrem tam olarak de dediğin anlaşılmıyor nasıl yapacaksın bol keseden savurarakmı chpp,den ayrıldım dedin gene mecburen chpp,nin kuyruğuna takılacaksın başka çaren yok ama sen genelde hayal kurmaya devam et
    Cevapla
  • adıyamanlı ali 1 yıl önce Şikayet Et
    tutarsızlık var daha hala içinde bir beklentisi var gibi.ya olduğun gibi görün.ya göründüğün gibi ol.muarrem bey.burak bu istemen yan cebime koy ayaklarını.
    Cevapla
  • Mahmut 1 yıl önce Şikayet Et
    Bugün belli olur eğer menfaat karşılığı geri chpkk ya geri donmesse chpkk nin başına geçer ama hiç sanmıyorum Bugün kesinlikle dönecek bunların işi döneklik bakacaz görecez
    Cevapla
  • bekir 1 yıl önce Şikayet Et
    Şu an rüzgar senden yana akıl ve mantığını kullanırsan partin ile birlikte büyürsün , Kemale takılırsan yok olursun, Bay kemal Seni bozuk para gibi harcamıştı,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İzmir'de ortalık savaş alanına döndü!
Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırmıştı! O gencin ilk ifadesi ortaya çıktı