Erdoğan video ile uyardı: Tarihe not düşmek adına biz ikazımızı tekrar ifade ediyoruz

Başkan Erdoğan partisinin grup toplantısında seçimlerde HDP ile ittifak içinde girecek olan 6'lı masanın karanlık siyasetini video ile izleterek uyardı: Anlatalım ki vatandaşlarımız bazı gerçeklerin farkına varsın.

GİRİŞ 29.03.2023 15:14 GÜNCELLEME 30.03.2023 14:05
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında konuştu.

İşte Erdoğan'ın sözlerinden satır başları;

ANLATALIM Kİ VATANDAŞIMIZ GERÇEKLERİN FARKINA VARSIN

Kandildeki terörist başları bakın neler söylüyor. Bizim anlatmamıza gerek var mı? Şu anda ana muhalefetin başındaki zat, terör örgütünü nasıl tanımlıyor, arkadaşları nasıl tanımlıyor. Bakıyorsunuz yavru muhalefet nasıl tanımlıyor. Biz bunları seçime kadar milletimize teker teker anlatacağız. Başka çare yok. Anlatalım ki vatandaşlarımız bazı gerçeklerin farkına varsın. Yıllardır mecliste temsil edildiği halde sırf bu sebepten dolayı üzerindeki meşruiyeti kaldıramamış bir parti zaten var. CHP'nin kendisinin aynı karanlık siyasete yönelmesi demokrasimiz adına endişe vericidir.

Başkan Erdoğan Grup toplantısında izletti: HDP PKK Altılı masa el ele

SEN NASIL BÖYLE BİRİNİ DIŞARI ÇIKARMAKTAN YANA ADIM ATARSIN

Terörle mücadeleyi ta Cudi'de buralarda en güçlü şekilde veren bizim iktidarımızdı. Oralarda mezara biz gömdük. Bütün bunlara rağmen ana muhalefetin başı ne diyor, "Demirtaş'ın suçu yok, çıkaracağız"...Diyarbakır'da yavrularımızın ölümüne sebep olan ve hukuk devleti olan ülkemizin içeri almasına sen nasıl böyle birisini dışarı çıkarmaktan yana adımını atarsın. Onun için milletimin üzerindeki sorumluluk çok büyük. Bizim tüm samimi gayretlerine karşılık PKK ve YPG tercihini kandan, silahtan yana kullandı. Terörle mücadelede yana gittiğimiz konsept değişikliğiyle sınır içinde değil terörü kaynağında çözdük. TC için bu meseleler artık kapanmıştır.

Kılıçdaroğlu'nun terör örgütlerine mesajları;

ANCAK KANDİL'E PENSİLVANYA'YA BAHAR GETİRİRLER

Siyasette rekabet, terör örgütlerine mavi boncuk dağıtmakla değil, ülkenin kadınlarına geleceğine hizmet, proje sunmakla olur. Şimdi sana söz baharlar gelecek diyenler bu zihniyetle ancak Kandile, Pelsilvanya'ya; ülkemize kin ve nefretle bakan kimi başkentlere bahar getirir.

"TARIHE NOT DÜŞMEK ADINA BIZ İKAZIMIZI TEKRAR İFADE EDİYORUZ"

Bunların baharı kara kıştan felakettir. Tarihe not düşmek adına biz ikazımızı tekrar ifade ediyoruz. Milletimizin önceki seçimlerde olduğu gibi 14 Mayıs'ta da doğru kararı vereceğinden eminiz.

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 40
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    ben bu saatten sonra değişmem diyor bizde biliyoruz değişmeyeceğini bay bay Kamal sen hep aynisin aman değişme
    Cevapla
  • zafergülten 1 yıl önce Şikayet Et
    aklım almıyor,HDP ye hem töröre hizmet eden parti deniyor,ama nedense kapatılıp parti vekilleri töröre destek verdiği için yargılnmıyor.
    Cevapla
  • MACKALI 61 1 yıl önce Şikayet Et
    Her gün Tv.´larda YAYINLANMALI..ZATEN KU$ HAFIZALI MILLETIZ YARIN UNUTURUZ.
    Cevapla
  • samimi 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu 7 li masaya oy veren pkk ya oy vermis olur.Zerre kadar vatan sevgisi olan bunlara oy degil selam bile verilmez.
    Cevapla
  • Güzel insan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu millet ittifakına oy verenlerin kanından şüphe ediyorum bunu bütün samimiyetle söylüyorum.. Tayyip Erdoğan gitsinde bebek katili polis ve askerlerimizi şehit edenlerle beraber olmak resmen vatan hainliğidir bu kadar basit..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trump'ın kulağını sıyıran mermi mi metal parçası mı?
Arsenal'ın en pahalı 2. ismi olan Pepe, yana döne kulüp arıyor