Bakan Koca "Hayırlı olsun" diyerek duyurdu! Döner sermayeden ek ödeme alacaklar

Sağlık Bakanı Koca kamuda çalışıp döner sermaye ek ödemesi almayan hekim, diş hekimi, uzman hekim ve uzman diş hekimlerinin maaşlarında düzenleme yapılmasını öngören kanun teklifinin TBMM Plan ve Bütçe Komisyonundan geçtiğini açıkladı.

GİRİŞ 29.03.2023 13:58 GÜNCELLEME 29.03.2023 14:02
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Son dakika haberine göre Bakan Koca'nın paylaşımı şu şekilde;

Çalıştığı kuruma bakılmaksızın, tüm kamu kurumları kadrolarında bulunan ve döner sermaye ek ödemesi almayan hekim, diş hekimi, uzman hekim ve uzman diş hekimlerinin maaşlarında düzenleme yapılmasını öngören kanun teklifi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonundan geçti.  HAYIRLI OLSUN.

 

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 30
  • Misafirfs 1 yıl önce Şikayet Et
    Pandemi ile çok güzel paralara kavuştular daha dün işe giren hemşire 22 bin maaş alabiliyor hayret
    Cevapla
  • TEKNİKER 1 yıl önce Şikayet Et
    3600 haksızlığı giderilsin
    Cevapla
  • Trabzonlu 61 1 yıl önce Şikayet Et
    bir kere de hayırlı olsun sözünü içişleri bakanından duysak anca angarya olunca hemen yazı gelir
    Cevapla
  • Ahmet Bayla 1 yıl önce Şikayet Et
    Her bakan kendi kadrosuna bakar derler yaa işte öyle mühendisleri kim temsil ediyor hu ülkede yazık togg gelecek teknoliji değilmi mühendis inzası var ama aldığı paralar bir hemşire parası kadar ne yazıkki
    Cevapla
  • Aktif 1 yıl önce Şikayet Et
    Doktorlar koltukta keyif çayı içiyor randevu dılında hasta almamak için çok direniyorlar. Biz sağlık teknikerleri pisliğini çekiyoruz gereksiz kan gereksiz röntgen mr tomo test istiyorlar .. devlete Milyarlarca zarar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
205 milyon liralık vurgun! Banka denetiminde ortaya çıktı!
Süper Lig'de gelecek sezonun şimdiden biten transferleri