FETÖ'cüler Vedat Milor'u tehdit etti: Bir gün size hatırlatılacak

Türkiye'nin en ünlü gurmesi Vedat Milor, FETÖ’cü Hakan Şükür’e tepki gösterdi, cevap diğer FETÖ’cülerden geldi. FETÖ'cüler Vedat Milor'a, ''Şurada dursun. Zaman en iyi ilaçtır. Bir gün bu tweet size hatırlatılacak.” dedi.

FETÖ'cüler Vedat Milor'u tehdit etti: Bir gün size hatırlatılacak
FETÖ'cüler Vedat Milor'u tehdit etti: Bir gün size hatırlatılacak
GİRİŞ 29.03.2023 22:39 GÜNCELLEME 30.03.2023 19:07
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Gurme ve öğretim üyesi Vedat Milor, CHP’den milletvekili aday adayı olan Fatma Yavuz’un bir paylaşımına verdiği yanıtla Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyelerinin hedefi oldu. 

Yavuz, bir paylaşımının altına yorum yapan FETÖ’cü Hakan Şükür’e yanıt vererek, “Çok teşekkürler Hakan Bey, az kaldı, ekmeğimize kan doğrayanlara inat, aşuremizi kaynatacağız, tadından yenmeyecek.” ifadelerini kullandı. Milor da bu tweeti alıntılayarak “Aşureye çok şey katılır, bu yönüyle birleştiricidir. Anlamlı bir gelenektir. Ancak çok şey katılması, her şeyin katılacağı manasına gelmez.” dedi.



MİLOR’U “DİN DIŞI” İMASI!

Bu ifadelerin ardından FETÖ destekçileri, Milor’u Twitter’da linç etti. FETÖ firarisi Tuncay Opçin, Milor için şunları yazdı: “Biz dini bir grubuz. Vedat Milor’un muhalefeti dine. Dinimizden vazgeçmediğimiz müddetçe bize bakışı olumlu olmaz. Vedat Milor’ün popüler bir figür olarak bize olumlu bakması çok mu önemli? Bence hiçbir önemi yok. Doğru bildiğin yolda yalnız da yürünür.”

MİLOR’A TEHDİT: “BİR GÜN BU TVİT SİZE HATIRLATILACAK”

FETÖ Letonya yapılanması ve Riga İnternational School (RIMS) sorumlularından Abdullah Sinan Çiftler Milor’un tweetin ekran görüntüsünü paylaşarak, “Şurada dursun. Zaman en iyi ilaçtır. Bir gün bu tweet size hatırlatılacak.” dedi.



FETÖ’cü Hakan Şükür de aynı tweeti alıntılayarak Milor için “İşin uzmanı tadını bildiği şeyi yazarak faşist bir şekilde yıllarca içinde biriktirdiğini kusmuş. Bu gibilere de bi’ şeyinizde boğulun diyecek olanlar da olur inşallah bir gün.” ifadelerini kullandı.

“BİR SANİYE KONUM VERİYORUM”

Vedat Milor’u hedef alan FETÖ’cülerle birlikte “Atlantis” adlı Twitter kullanıcısı Milor’a “yüzleşme” teklif ederek, “Vedat abi böyle arkadan sallamak kolay. Eğer delikanlıysanız bunları yüzüme söylersiniz! İspanya'ya davetiyemi, vizemi uçak biletimi ayarlayın bunu karşılıklı birer paella yiyip rioja içerek yüz yüze konuşalım. Hodri meydan!” ifadelerini kullandı. Milor ise “Bir saniye konum veriyorum.” yanıtını verdi.

 

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 45
  • Hop 1 yıl önce Şikayet Et
    Devlet ordu millet el ele Allah'a şükür .. her türlü yokluğa ihanete rağmen...
    Cevapla
  • Engin 1 yıl önce Şikayet Et
    Fetö bu işte halkın üzerine bomba atan helikopterden mermi atan zihniyet...
    Cevapla
  • Osman 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ım sen bunların özgüvenlerini kapkara kalpleri gibi karart söndür ve kül et. Amin
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Sizler dini bir grup değil, DİNE ve DİNDARA DÜŞMAN bir grubsunuz.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Siz dini bir grup musunuz.....YOKSA Dini kafire hizmet için kullanan bir grup musunuz...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İnter'in şampiyonluk kutlamalarında Türk bayrağı!
İmamoğlu'ndan tepki çeken Hamas çıkışı!