Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Muharrem İnce'ye tepki!

Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığı canlı yayında Muharrem İnce'ye tepki gösterdi. Erdoğan, "Türkiye'nin Erdoğan'dan kurtulması lazım diyor. Erdoğan sana ne yaptı? Yazıklar olsun ya." ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 29.03.2023 23:56 GÜNCELLEME 29.03.2023 23:57
Bu Habere 172 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çankaya Köşkü'nde A Haber, ATV, A Para ve A News ortak canlı yayınında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muharrem İnce'ye tepki gösterdi. Erdoğan, "Cumhurbaşkanı adayı olan zat da bunlara katıldı. O da bakıyorsunuz aynı şeyleri söylüyor. Türkiye'nin Erdoğan'dan kurtulması lazım diyor. Erdoğan sana ne yaptı? Yazıklar olsun ya." dedi.

"ERDOĞAN SANA NE YAPTI? YAZIKLAR OLSUN YA"

Erdoğan şu ifadeleri kullandı;

Fakat bu ara onlara bir şey daha katıldı. Cumhurbaşkanı adayı olan zat da bunlara katıldı. O da bakıyorsunuz aynı şeyleri söylüyor. Türkiye'nin Erdoğan'dan kurtulması lazım diyor. Erdoğan sana ne yaptı? Yazıklar olsun ya. Terör örgütleri ile yan yana olanlarla, sen yan yanasın. Yıllar yılı onlarla oldun, cumhurbaşkanı adayı oldun, sonra seni bir yere koymadılar. Seni yanlarına alacaklar mı almayacaklar mı kapını çaldılar. Buradan acaba sana bir şeyler çıkar mı çıkmaz mı bunun gayreti içindesin. Bay bay Kemal şimdi hepsine bir şeyler dağıtıyor. Bütün bunlara karşı benim milletim hesap sormayacak mı?

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 172
  • Ali rıza taş 1 yıl önce Şikayet Et
    Milli ve manevi kesim kendini toparlamadıkça bu kişiler çok daha fazla cüretkar olur.Hadsizleşir.REİS'e sahip çıkmak bu ülkeye sahip çıkmaktır. Bu münafıklar hain rezil takımı ülkemizi ele geçirseler ülkei kâfir ve düşanlara satarlar ALLAH CC bizi bu münafıklar imtihan ediyor dünya menfaati makam için kim bunlarla yol yürücek ALLAH CC bizler devletmizi bunların şerinde korusun amin
    Cevapla
  • kışmasalı 1 yıl önce Şikayet Et
    En son tuvaletin yanında oturtmuşlardı!!. Sayın Erdoğan değilde rakibi bay bay kemal . Sayın Erdoğan ı konusması ne haddine.Rabbim bunlara fırsat vermesin.
    Cevapla
  • ts klap 1 yıl önce Şikayet Et
    Başkanım küfr tek milletdir şaşırmamak lazım albirini vur ötekine
    Cevapla
  • Milletin ferdi 1 yıl önce Şikayet Et
    Alçaklığın Temeli adı üstünde temel. Yanında Davut ve Ali
    Cevapla
  • Sakarya5403 1 yıl önce Şikayet Et
    Milli ve manevi kesim kendini toparlamadıkça bu kişiler çok daha fazla cüretkar olur.Hadsizleşir.REİS'e sahip çıkmak bu ülkeye sahip çıkmaktır.Milli ve manevi değerlere sahip çıkmaktır.Osmanlıya sahip çıkmaktır.Vatanın öz evladıysan bu seçimlerde tüm gücünle mücadele et ki bu hain ve din düşmanı grubu alt et.
    Cevapla
  • Mardinli mecit 1 yıl önce Şikayet Et
    Abi ALLAH cc senden razi olsun düşüncelerıme dugularıma tercüman oldun aynen sana katılıyorum tüm gücümüzle bu münafık hainlıklerr mücadele etmeliyiz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
UCM tehdide tepki gösterdi: Uluslararası yargıya müdahale!
Süper Lig devi büyük oynuyor! Di Maria ve Hermoso