Kılıçdaroğlu, Ahmet Necdet Sezer görüşmesi sona erdi: Başarılı olmasını istiyorum

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eski Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer ile bir araya geldi. Görüşmenin ardından açıklamada bulunan Sezer, "Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekliyorum. Başarılı olmasını istiyorum" dedi.

GİRİŞ 30.03.2023 18:51 GÜNCELLEME 30.03.2023 18:51
Bu Habere 366 Yorum Yapılmış

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 10'uncu Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'i ziyaret etti.

Kemal Kılıçdaroğlu ve kurmayları, Ahmet Necdet Sezer ile görüştü. Görüşme talebinin Ahmet Necdet Sezer'den geldiği, görüşmenin basına kapalı olacağı bildirildi.

Sezer görüşme sonrasında "Başarılı olmasını diliyorum, destekliyorum" dedi.

Kılıçdaroğlu, adaylığından önce TİP ve Sol Parti'yi; adaylığının açıklanmasının ardından BTP, MYP, HDP, Adalet Partisi ve Memleket Partisi ile görüşmüştü.

KAYNAK: HABERTÜRK / MAHİR KILIÇ
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 366
  • Hüseyin Yılmaz 1 yıl önce Şikayet Et
    Kişi sevdiği ile beraberdir!...
    Cevapla
  • Gagkosum 1 yıl önce Şikayet Et
    Sezer dönemi faydalı olan herşeyi veto etmek kitap fırlatıp kriz çıkarmak vatandaşın alım gücünü bitirmek şimdide merkezinde pkk partisi olan 7 li masada davete memnuniyetle katılmak oluyor .
    Cevapla
  • Arif 1 yıl önce Şikayet Et
    Sezer'in halk ile hiç bir iletişimi ve ilgisi yoktu vergi memuru gibiydi. KK'nin ise her günü ayrı bir komedi.
    Cevapla
  • Güzel insan 1 yıl önce Şikayet Et
    Sakın kırmızı ışıkta durduğunu unutmayın hahahaha..yaaa nasıl milleti kandırdılar dimi.11 bankanın batmasına sebeb bu adamdır ,teröristleri affederek dışarı çıkaran da bu ama hep kırmızı ışıkta duruyor diye millete lanse ettiler.ne güzel dünya dimi.yazıklar olsun
    Cevapla
  • EFSANE 1 yıl önce Şikayet Et
    Memlekete zerre kadar faydası olmamış birinden memlekete zerre kadar faydasını geçin zararı olacak kişiye desteği Bunlar memleketi ne ara örümcek gibi sardı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yine başıboş sokak köpeği saldırısı! Dehşete düşüren o anlar kameralara böyle yansıdı
Türkiye, İsrail'e açılan davaya müdahillik için resmi başvuru hazırlığında