Bir saat önce aldığı araç pert oldu!

Gaziantep'te üç aracın karıştığı zincirleme kazada 1 kişi yaralandı. Kazazedelerden biri, 1 saat önce devrini aldıkları araçla kaza yaptıklarını ve aracın ağır hasar aldığını söyledi.

GİRİŞ 30.03.2023 21:15 GÜNCELLEME 30.03.2023 21:35
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Kaza, Şehitkamil ilçesi İncilipınar Mahallesi Sabahat Göğüş Caddesi ile Muammer Aksoy Bulvarı kesişimin de meydana geldi. İddiaya göre, Okan A. idaresindeki 33 ALH 091 plakalı Volkswagen marka araç ve Muhammet Fatih A. kontrolündeki 01 AGB 079 Seat marka plakalı otomobil ile Vakkas B. idaresindeki 27 AH 404 plakalı Tofaş marka araç kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle araçların ikisi hurdaya dönerken sürücülerden Vakkas B. yaralandı. Yaralı sürücü, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

"Noterden yeni çıktık ve sonrasında böyle talihsiz bir kaza yaşadık"

Öte yandan meydana gelen kazanın ardından 33 ALH 091 plakalı araç içerisinde bulunan kazazedelerden Memik Can Demir, "Biz kendi şeridimizde ilerliyorduk. Bir araç sinyal vermeden bizim şeridimize atladı. Sürücü zaten ehliyetsizmiş galiba. Biz de aracı alalı bir saat oldu. Devir işlemleri sonrası noterden yeni çıktık ve sonrasında böyle talihsiz bir olay yaşandı. Yapacak bir şey yok. Araç içerisinde ölebilirdik. Canımıza bir şey olmadı çok şükür" dedi.

 

 

KAYNAK: İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • Ya hak 1 yıl önce Şikayet Et
    antep de trafik polisleri dahi bunu itiraf ediyor, trafiğin afganistan dan farkı yok diyorlar, tabiii icraatları da yok , trafik çiler günlerini malesef klimalı odalarında yada zengin semtlerde ağaç gölgelerinde mesaiyi doldurarak geçiriyorlar
    Cevapla
  • derviş 1 yıl önce Şikayet Et
    antep trafik denetleme müdürlüğü yan gelip yattığı için Antep de ehliyetsiz sürücü, muayenesiz araç, çalıntı, çenç araçlar sokaklarda fink atıyor. inanmayan Antep e gelsin 1 hafta araç kullansın,
    Cevapla
  • hak 1 yıl önce Şikayet Et
    Antep de ehliyetsiz sürücü, muayenesiz araç, çalıntı, çenç araç sokaklarda kol geziyor, trafik denetim kontrol yok ki, 3,5 yıldır antepde yaşıyorum vallahi, billahi, tillahi , denetim kontrol yok yok yok
    Cevapla
  • Emekli mühendis 1 yıl önce Şikayet Et
    Peki Tofaş denilen tekerlekli tenekenin bedeli o aracın hasarını ödemeye yetecek mi? Zannetmiyorum üzerine de borçlanacak.
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    tahminen 2 vag grubu araç kapışıyordu. Polo önünde giden leonu aniden sağlayıp önüne kırayım derken sağdan leona girdi bunun etkisi ile savurlarak sağdan çıkan tofaşı biçti gibime geliyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta'dan önemli açıklamalar...
Kırmızı şehir! Bu kez görüntü Türkiye'den