Şehit Mehmet Selim Kiraz üzerinden tehdit savuran İBB personeli Ezgi Yıldız yakalandı

Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ın DHKP-C'li teröristler tarafından şehit edilmeden önce makamında rehin alındığı anın görüntüsünü sosyal medya hesabından paylaştığı belirlenen CHP'li Eda Ezgi Yıldız gözaltına alındı.

Şehit Mehmet Selim Kiraz üzerinden tehdit savuran İBB personeli Ezgi Yıldız yakalandı
Şehit Mehmet Selim Kiraz üzerinden tehdit savuran İBB personeli Ezgi Yıldız yakalandı
GİRİŞ 30.03.2023 22:01 GÜNCELLEME 31.03.2023 13:08
Bu Habere 489 Yorum Yapılmış

Solcu terör örgütü DHKP-C tarafından şehit edilen Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın katliamını öven paylaşımları ortaya çıkan CHP PM üyesi Gökhan Günaydın'ın sekreteri Eda Ezgi Yıldız'ın İBB İSYÖN AŞ'de İnsan Kaynakları Uzmanı kadrosunda olduğu belirlendi. Yıldız'ın CHP Genel Başkanı ve yedili masanın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek paylaşımları da bulunuyor.

YAKALANDI

Savcı Kiraz’ın teröristler tarafından şehit edilmeden önce makamında alıkonulduğu anın görüntüsünü sosyal medya hesabından paylaştığı tespit edilen Eda Ezgi Yıldız gözaltına alındı.

TERÖR PAYLAŞIMLARI GÜNDEME TESPİT EDİLİNCE HESABINI KAPATTI

Eda Ezgi Yıldız, terör paylaşımlarının ortaya çıkması sonrası sosyal medya hesabını silerek kurtulmaya çalıştı.

KEMAL KILIÇDAROĞLU'NUN PROPAGANDASINI YAPAN PAYLAŞIMLARDA BULUNDU

DHKP-C terör örgütüne övgüler dizen Eda Ezgi Yıldız'ın, Twitter'da Kemal Kılıçdaroğlu lehine paylaşımları da dikkat çekiyor. Yıldız, Kılıçdaroğlu'nun reklamını paylaşarak, "Sana söz umut bitmeyecek." yazdı.

FETULLAHÇI TERÖR ÖRGÜTÜ İLE PKK, KILIÇDAROĞLU'NA AÇIKTAN DESTEĞİNİ AÇIKÇA İLAN ETMİŞTİ

PKK terör örgütünün üst düzey yöneticileri Duran Kalkan, Bese Hozat ve Mustafa Karasu, 7'li koalisyona destek mesajları verdi. Yapılan açıklamalarda, Cumhur İttifakı'nın gitmesi için seçim sonuna kadar eylemsizlik kararı alındığı vurgulandı.

Eda Ezgi Yıldız

İBB'DEN AÇIKLAMA

İBB'den konuya ilişkin yapılan açıklamada, şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın ölüm yıl dönümünde saygıyla anıldığı belirtilerek, "Bir iştirak şirketi personelimizin 8 yıl önce şehidimizle ilgili yaptığı paylaşım asla kabul edilemez. Çalışanın iş akdi 30 Mart 2023 tarihi itibarıyla feshedilmiştir." ifadeleri kullanıldı.

 

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 489
  • Fakirullah 1 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl bi beyin anlaşılır değil yazık aklı da kendi gibi güzel değil yazıklar olsun sana
    Cevapla
  • BORAKAN 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir vatndaş olarak en ağır cezanın verilmesini istiyorum hainleri istemiyoruz
    Cevapla
  • Bozkurt 1 yıl önce Şikayet Et
    Ezik yıldız,ahirette senin cayır cayır yanman için dualar edeceğiz...ebediyyen senin de ağzını kapayanlar olacaktır ,annen baban bile böyle bir evlat yetiştirmedik diyerek paçalarını kurtarmaya çalışacaklardır ,tüm Türkiye'nin laneti senin üzerine olsun !!!
    Cevapla
  • Muhammed 1 yıl önce Şikayet Et
    Sıkın kafasına gitsin
    Cevapla
  • Ederin neki 1 yıl önce Şikayet Et
    O şehidin kemikleri sızlar böyle alçaklığa kanun tepkisiz kalırsa kıl kadar değeri olmayanlar bir partide toplanmış
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rusya 2 ülkeye desteğini resmen ilan etti! Flaş NATO açıklaması: Tümüyle yalan!
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu