TÜRES'ten her gün binlerce depremzedeye iftarlık ve sahurluk ikramı

Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği, Adıyaman'da kurduğu iftar çadırıyla Ramazan ayında da depremzedelerin yanında olmaya devam ediyor. Bölgede depremzede vatandaşlara iftarlık ve sahurluk ikram ediliyor.

GİRİŞ 04.04.2023 12:02 GÜNCELLEME 04.04.2023 12:03
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen binlerce vatandaşımızı kaybettiğimiz iki büyük depremin ardından bölge tekrar ayağa kaldırılmaya çalışılıyor. Depremzedelerin yaralarını sarmak için tüm Türkiye tek yürek olarak hareket ediyor. Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği (TÜRES) de bu kapsamda elini taşın altına koydu. Büyük bir kampanya başlatan TÜRES, evleri yıkıldığı için çadırda ve konteyner evde kalan vatandaşlarımıza mübarek Ramazan ayında iftarlık ve sahurluk ikram ediyor. 

Depremin ilk gününden bu yana bölgede vatandaşlara destek olan TÜRES, Adıyaman'da hayırseverlerin desteğiyle kurulan iftar çadırında depremzedelere hizmet veriyor. Cumhuriyet Mahallesi Birsen Esensoy İlkokulu'nun bahçesinde kurulan iftar çadırında her gün farklı menülerle depremzedelerin oruç ibadetlerini yerine getirmelerine destek sağlanıyor. 

TÜRES yapılan bu iyiliğe destek olmak isteyen vatandaşlarımız için de bir açıklamada bulundu. 2000 kişilik yemek bedelinin 50 bin TL olduğu iftar çadırında hayırseverlerin desteği bekleniyor.

TÜRES'ten yapılan açıklamada şöyle denildi;

Adıyaman'da bulunan #TÜRES İftar Çadırı'nda iftar ve sahur yemekleri için desteklerinizi bekliyoruz.

2000 kişilik yemek bedeli: 50.000 TL

İrtibat: 0537 357 11 63

Hesap adı: Tüm Restoranlar Ve Turizmciler Derneği
İban: TR 78 0021 0000 0005 2229 0000 01
Şube: Vakıf Katılım Bankası Esenler Şubesi
Açıklama kısmına bağış yazılmalıdır

 

Yalçın Taşbaşı Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Yalçın Taşbaşı

Editör Hakkında

Yalçın Taşbaşı 1991 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversite eğitimini ise Kayseri'de Erciyes Üniversitesi'nde tamamladı. 2014 yılında gazetecilik bölümünden mezun olmasının hemen ardından vatani görevini tamamlayarak iş hayatına giriş yaptı. 2015 yılında yeniakit.com.tr'de internet editörlüğü görevine başladı. Burada 7 yıl süren görevinin ardından 2022 yılında Haber7.com'da özel haber editörü olarak göreve başladı ve çalışmalarına devam ediyor.
YORUMLAR 1
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Devletimiz doyurur bakar, bunlar devleti aciz mi göstermeye çalışıyor bir de iban vermişler. Yok size para.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Nijerya'dan ABD'ye tehdit gibi çağrı! Milyonlarcası kaçırılmış: Hepsini iade edin
İmamoğlu her şeyi paylaştı bir tek Eda'yı paylaşmadı