CHP binası yakınında ateş açıldı: İsabet eden mermi bulunamadı!

CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu, Sarıyer'de bulunan CHP il binasına silahlı saldırı yapıldığını öne sürdü. İstanbul Valiliği, "Otoyolun ikinci şeridinde hızla seyreden bir araçtan havaya ateş edildiği tespit edilmiştir" diye açıkladı.

GİRİŞ 06.04.2023 13:46 GÜNCELLEME 06.04.2023 14:17
Bu Habere 149 Yorum Yapılmış

İstanbul Sarıyer'de bulunan CHP il binası yakınında ateş açıldı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Kaftancıoğlu, "Bugün saat 05.00 sularında TEM Otoyolu Seyrantepe mevkiinde bulunan CHP İstanbul İl Başkanlığımıza yönelik düzenlendiği düşünülen bir silahlı saldırı gerçekleşmiştir. Binada görev yapan nöbetçi polis memuru ile binanın bulunduğu alandaki özel güvenlik görevlisinin ifadelerine göre olayda 6-7 el ateş edilmiştir. İlk belirlemelere göre İl Başkanlığımıza isabet eden mermi bulunamamış, olay mahalinde boş kovanlar bulunmuştur. Olayla ilgili savcılık tahkikatı devam etmektedir" dedi.

VALİLİK AÇIKLADI: ARAÇTAN HAVAYA ATEŞ EDİLDİ

İstanbul Valiliğinden CHP İl binasına saldırı iddiasıyla ilgili yapılan açıklamada, "Elde edilen kamera görüntülerinde Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumundan TEM Otoyolu Edirne istikametine otoyolun ikinci şeridinde hızla seyreden bir araçtan havaya ateş edildiği tespit edilmiştir" denildi. 

Valilikten yapılan açıklama şu şekilde:

"Bugün saat 04.00 sıralarında Sarıyer İlçemizde bulunan CHP İl Başkanlığı Binasında görevli Polis Memuru tarafından 112 Acil Çağrı Merkezine TEM Otoyolunda silah sesleri duyulduğu yönünde ihbarda bulunulmuştur.

Olay yerine sevk edilen güvenlik güçlerimiz tarafından yapılan incelemeler ve binanın güvenlik görevlileriyle yapılan görüşmelerde; Tem Otoyolu Edirne istikametinden 5-6 el silah sesi duydukları beyan edilmiş, il başkanlığı binası ve çevresindeki kontrollerde herhangi bir olumsuzluğun bulunmadığı anlaşılmıştır.

Elde edilen kamera görüntülerinde Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumundan TEM Otoyolu Edirne istikametine otoyolun 2. şeridinde hızla seyreden bir araçtan havaya ateş edildiği tespit edilmiştir. Yapılan çalışmalarda, yol kenarında 9mm çapında (2) adet kovan bulunmuştur. Konuyla ilgili başlatılan incelemeler devam etmektedir."

KAYNAK: DHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 149
  • Ulubatlı Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Seçim öncesi ve sonrasını karıştıracaklar.Kazanırsa azacaklar,kazanamazsa anarşi başlayacak.İsteseler binayı vururlar.Ama ateş edilmiyor,havaya sıkıyorlar.Garip.Çok garip!Ama bu gidiş iyi bir gidiş değil!bu olayların mega şehirlerde oluyorolması çok kötü.
    Cevapla
  • Gerçekler 1 yıl önce Şikayet Et
    Başarısız siyaset mühendisliği bu olayların aslında ilçe parti binalarıyla alakası yokmuş görünüyor ama tabi birileri mühendisliğe soyunmuş olacakki çapsızlığın bu kadarınada pes doğrusu. Uyuyan perdeli gözler uyan, dolanıyor çevrelerde karayılan. Kandıracak algıyla mağdura oynar. Amaç belli niyet kötü iş ciddi hemde çok ciddi bu 14 mayıs seçimi herşeyin belirleyecek ritmini.
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    kaybedeceğinizi anlayınca böyle aşağılık şeylere sarılıyorsunuz.
    Cevapla
  • Zafer 1 yıl önce Şikayet Et
    İyi partililer chp liler aynı senaryoyu çalıp söyleyip oynuyorlar
    Cevapla
  • FTH 1 yıl önce Şikayet Et
    kardeşim 05:00 da demissin sabah ezanı okunacağı saat ve paylaşım yaptığın saat 11:40 neyi bekledim bu saate kadar demezler mi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sakarya Gaz Sahası'yla 1,8 milyon hanenin doğal gaz ihtiyacı karşılanabilecek
Süper Lig'de çılgın senaryo! Şampiyonluk yarışı ve ihtimaller...