Kurtlar Vadisi hakkında seyircinin şaşkınlığını gizleyemediği itiraf! O fırsatı tepmiş

Aradan yıllar geçmesine rağmen izleri halen silinmeyen Kurtlar Vadisi dizisi hakkında daha önce duyulmamış gerçek gün yüzüne çıktı. Geniş yelpazede bir izleyici kitlesine sahip Kurtlar Vadisi dizisinde ‘Polat Alemdar’ karakterini üstlenmesi için ilk teklifin Cenk Torun’a gittiği ancak kendisinin reddettiği öğrenildi.

Kurtlar Vadisi hakkında seyircinin şaşkınlığını gizleyemediği itiraf! O fırsatı tepmiş
Kurtlar Vadisi hakkında seyircinin şaşkınlığını gizleyemediği itiraf! O fırsatı tepmiş
GİRİŞ 19.04.2023 13:06 GÜNCELLEME 19.04.2023 13:06
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Senelerin eskitemediği yapımlardan bir tanesi olan ve ne kadar zaman geçerse geçsin gündemden düşmeyen Kurtlar Vadisi hakkında izleyenlerin ilk defa duyacağı bir gerçek ortaya çıktı. Bilindiği üzere ‘Polat Alemdar’ karakteriyle dizi tutkunlarının hafızasında kalıcı bir iz bıraktıran Necati Şaşmaz, yediden yetmişe geniş bir hayran kitlesine kavuşmuştu.

Ancak Necati Şaşmaz’dan önce ‘Polat Alemdar’ rolüyle kameralar karşısına geçmesi için ilk teklifin Çılgın Bediş'le tanınırlık kazanan Cenk Torun’a gittiğinin bilgisine ulaşıldı. Yıllar sonra samimi bir itirafta bulunan Cenk Torun, askere gitmeden bir süre önce Kurtlar Vadisi projesinden kendisine teklif götürüldüğünü lakin bunu kabul etmediğini açıkladı.

''Mafya Dizisi Tutmaz Diye Düşündüm''

Ünlü oyuncu kendisine sunulan bu teklifi onaylamamasını "Hayatımın hatası, en büyük pişmanlığım" şeklinde yorumladı. Cenk Torun,  "Askere gitmeden önce Kurtlar Vadisi dizisinde Polat Alemdar karakterini oynamak için teklif aldım ama kabul etmedim. En büyük pişmanlığım, hayatımın hatası diyebileceğim bir işti. Olsaydı ne güzel olurdu.

Mafya dizisi tutmaz diye düşündüm. O dönemde yakışıklı jön rolleri üzerime yapışmıştı. Benden mafya adamı nasıl olur diye endişelendim açıkçası." açıklamasını gerçekleştirdi

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 28
  • Kartal 1 yıl önce Şikayet Et
    Kurtlar vadisi bir çıktı,önüne gelen polat alemdar oldu,biraz ezik olanlar memati oldu,okullarda çeteler çoğaldı,sonra da Türkiye'nin dört tarafında mafyalar türedi,şimdi de eşkiya dünya gibi filmlerle devam eden bu furya yüzünden bu mafyalardan kurtulamadık
    Cevapla
  • Omen 1 yıl önce Şikayet Et
    Üçüncü okuyuştan sonra Cenk Tosun olmadığını farkettim
    Cevapla
  • Ferhat yıldız 1 yıl önce Şikayet Et
    İnan sesli güldüm heee
    Cevapla
  • cccccc 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben fark etmedim bile. :)
    Cevapla
  • mehmet efendi 1 yıl önce Şikayet Et
    emin ol sen oynasaydın bu dizi tutmazdı Necati şaşmaz bu role efsane oldu memati s.çakır hepsi güzel oynadı
    Cevapla
  • konyalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Iyi ki oynamamissin yoksa kurtlar vadisi hayatimizda olmayacakti...
    Cevapla
  • fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    cenk tosun senden daha iyi oynardı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çelik kanatların kahraman pilotları konuştu... 'Meydan okuyoruz'
Samsun'da başıboş köpekler ahırdaki 12 buzağı ile 1 oğlağı boğarak öldürdü