Evlat nöbetindeki Bedriye Uslu oğluna seslendi: En güzel yer anne ve babanın yanı

Oğlu Mahmut Uslu’nun 13 yıl önce 14 Nisan tarihinde kandırılarak dağa kaçırıldığını söyleyen Bedriye Uslu, evladına ‘teslim ol’ çağrısında bulundu.

Evlat nöbetindeki Bedriye Uslu oğluna seslendi: En güzel yer anne ve babanın yanı
Evlat nöbetindeki Bedriye Uslu oğluna seslendi: En güzel yer anne ve babanın yanı
GİRİŞ 08.04.2023 12:27 GÜNCELLEME 08.04.2023 12:27

3 Eylül 2019 tarihinde farklı kentlerden Diyarbakır’a gelerek oturma eylemi başlatan ailelerin HDP il binası önündeki evlat nöbeti bin 314 gündür aralıksız sürüyor.

Oğlu Mahmut Uslu’nun 13 yıl önce 14 Nisan tarihinde kandırılarak dağa kaçırıldığını söyleyen Bedriye Uslu, evladına ‘teslim ol’ çağrısında bulundu. Oğlu Mahmut için sabahları HDP önündeki çadırın yolunu tuttuğunu belirten Uslu, “Oğlum Mahmut için sabahları çadırın yolunu tutuyorum. Oğlumun 14 Nisan’da 13 senesi bitiyor. Oğlum beni görüp ve duyuyorsan gel artık, adalete teslim ol. Güvenlik güçlerimize artık teslim ol. Allah’ın izni, devletin gücüyle bırak onları gel. Evde ailen seni bekliyor. Gel artık, bak annen baban yaşlandı. Bu kadar hasret yeter. Yeter, gözümüz senin yolunu beklemekten kesilsin. Orada kime hizmet ediyorsunuz? En güzel yer anne ve babanın yanıdır” dedi.

KAYNAK: İHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan: Taksim Meydanı dayatmasını masum bulmuyorum
Dünya bu kararı bekliyordu! Tutuklamanın ilk adımı atıldı