3 yıldır firar olan FETÖ'cünün saklandığı yerden servet çıktı

FETÖ'nün mahrem sorumlularından Kürşat Kafalı, yakalanarak cezaevine gönderildi. Kafalı’nın evinden 31 bin 295 TL, 2 bin 500 Euro ile 13 bin 835 dolar ve yaklaşık 200 bin lira değerinde altın ele geçirildi.

GİRİŞ 09.04.2023 10:03 GÜNCELLEME 09.04.2023 10:25
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler FETÖ/PDY silahlı terör örgütünden aranması bulunan kişileri yakalamak için çalışma başlattı. Ekipler, öğretmenlikten ihraç edilmiş olan Kürşat Kafalı’nın yargılandığı ‘Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma’ suçundan 6 yıl 10 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldığı ve 3 yıldır firari yaşadığını tespit etti.

Örgütün gizli haberleşme sistemi ByLock kullanıcısı olan Kafalı’nın ‘mahrem sorumlu’ olarak sohbet hocalığı yaptığı ve farklı kod adlar kullandığı tespit edildi. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Kafalı’nın gizlediği adresi tespit ederek söz konusu eve operasyon düzenledi.

Firari hükümlü Kürşat Kafalı, gözaltına alınırken evde yapılan aramada 31 bin 295 TL, 2 bin 500 Euro ile 13 bin 835 dolar ve yaklaşık 200 bin lira değerinde 8 tam altın, 10 çeyrek altın, 2 adet gram altın, 2 adet burma bilezik ve 2 adet de yine altın kolye ele geçirildi. Telefon ve dijital materyaller incelenmek üzere İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürülürken Kürşat Kafalı, cezaevine gönderildi.

KAYNAK: İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 13
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Saçmaladınız çok para mı?
    Cevapla
  • Kahramanmaraş lı 1 yıl önce Şikayet Et
    Hepsi Global olarak hesaplarsak 550.000 TL yapıyor. Ülkemiz koşullarında fena para değil
    Cevapla
  • Adanalilar 1 yıl önce Şikayet Et
    Global hesap mı? Fena para değilmi
    Cevapla
  • Murat76 1 yıl önce Şikayet Et
    Servet deyince trilyonlar anlaşılır. Bunların hepsini toplasan 2. El araba bile zor alınır. Haberde fetöcü yakalandı vurgusu daha önemli, servet yakalanması bayağj abartı olmuş
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Milletin kanını emdiler Asalak gibi saklandılar Kaçacak delikleri kalmadı Hepsinin sonu aynı olacak Bir gün devletin demir yumruğu kafalarına inecek
    Cevapla
  • emins 1 yıl önce Şikayet Et
    ooo servet yahu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Altay: “İsrail’in Gazze’deki zulmünü unutmayacağız, unutturmayacağız
Filistinli mücahit kucağında taşıdığı bomba ile İsrail tankını imha etti