Arka Sokaklar'a ilişkin yüz binleri coşkulandıran açıklama! Beklediğinize değecek

Uzun bir zamandır ekranlardan uzak kalan ve tutkunları tarafından yayın tarihi dört gözle beklenen Arka Sokaklar'ın akıbeti belli oldu. Televizyon dünyasının en uzun ömürlü dizilerinden bir tanesi olan Arka Sokaklar, Eylül ayında ekranlara bomba gibi dönüş yapıyor.

Arka Sokaklar'a ilişkin yüz binleri coşkulandıran açıklama! Beklediğinize değecek
Arka Sokaklar'a ilişkin yüz binleri coşkulandıran açıklama! Beklediğinize değecek
GİRİŞ 03.05.2023 12:41 GÜNCELLEME 03.05.2023 12:41
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

On beş yılı aşkın bir süredir Kanal D ekranında varlık gösteren Arka Sokaklar dizisi hakkında sıkı takipçilerini yakından ilgilendirecek bir karar alındı. Bilindiği üzere Arka Sokaklar’ın yapımcılığını üstlenen Türker İnanoğlu’nun bir süredir yaşadığı sağlık problemlerinden ötürü söz konusu projeye ara verilmişti.

İzleyenler Arka Sokaklar’ın ekranlara dönüş yapacağı tarihi merak içerisinde bekleyişe koyulmuştu ve konuya yönelik Kanal D’den gelecek açıklamaya dikkat kesilmişti. Gelen son bilgiler doğrultusunda Arka Sokaklar dizisinin çekimlerine yaz aylarında başlanacak ve Eylül ayında ekran macerasına kaldığı yerden devam edecek.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Türker İnanoğlu, Arka Sokaklar projesinin yayın haklarını Kanal D İç Yapımlar’a devretme kararı aldı. Prensipte anlaşan taraflar arasında imzaların yakında atılacağı ve Arka Sokaklar’a Zafer Ergin, Özgür Ozan ve İlker İnanoğlu’nun devam edeceği öğrenildi.

31 Temmuz 2006'dan beri Kanal D'de yayına giren Arka Sokaklar dizisinin yönetmenlik koltuğunda Orhan Oğuz oturuyor ve senaristliğini ise Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul ve Metin Arslan üstleniyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 14
  • Ozer 1 yıl önce Şikayet Et
    Cokiyi
    Cevapla
  • Gökhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Emekli olmadı mı bunlar daha
    Cevapla
  • İzleyici 1 yıl önce Şikayet Et
    Mesut Güneri ve Ali Akdoğanı getirin geriye
    Cevapla
  • Bulent simsek 1 yıl önce Şikayet Et
    Mesut günleri yani şevket coruhsuz arka sokaklar ne olursa olsun boştur herkes icin
    Cevapla
  • Adnan 1 yıl önce Şikayet Et
    Başroldekilerin replikleri hep aynı, gına geldi artık.
    Cevapla
  • Uğur 11 ay önce Şikayet Et
    Keslan izleme
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İPhone fiyatları dudak uçuklattı!
S&P'nin not kararı sonrası Bakan Şimşek'ten ilk açıklama