Kübra Par ve Mehmet Akif Ersoy'un sözleri gündem oldu! Çok kızardık! Özür diledik...

Habertürk'te Kübra Par ve Mehmet Akif Ersoy'un, Bakan Kurum'u konuk ettiği programdaki sözleri sosyal medyada gündem oldu.

GİRİŞ 11.04.2023 00:53 GÜNCELLEME 11.04.2023 00:53
Bu Habere 136 Yorum Yapılmış

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Habertürk'te Kübra Par ve Mehmet Akif Ersoy'un sorularını yanıtladı.  Kübra Par ve Mehmet Akif Ersoy'un  TOKİ ile ilgili sözleri sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi.

'GERÇEKTEN KIZARDIK, ÖZÜR DİLEDİK'

TOKİ hakkındaki pişmanlığını dile getirip, övgü dolu sözler sarf eden Mehmet Akif Ersoy, ''Biz gerçekten TOKİ'ye kızardık. Olumsuz çok cümle kurmuşuzdur. Allah var. Deprem zamanı pişman olduğunu ve özür dilediğimi söyledim. Çünkü yaptığı bir tane bina yıkılmadı. Binanın asıl amacı içinde kalanı korumak. TOKİ'yle ilgili hep şey denirdi; Biçimsiz dağın eteklerine yapılıyor. Dağın eteklerine neden yapıldığını da anladık. Orada da çok eleştiriliyordu. Onun da bir hikmeti varmış. Depremde onu da gördük.'' ifadelerini kullandı.



Konuşma sırasında araya giren Kübra Par da Mehmet Akif Ersoy'u destekleyen sözler kullandı.

'TOKİ OLARAK 1 MİLYON 200 BİN KONUT YAPMIŞIZ'

Bakan Kurum açıklamasında, ''Bizim ülkemizde her yıl 600 bin konut yapılır. Bu istekle, uğraşıyla, dertlenmeyle alakalı. Biz bir taraftan depremin ilk başına gidecek olursak, enkaz, arama kurtarma süreçleri yürütülürken diğer taraftan çadır kentlerimizi kurduk. Konteyner kentin altyapıları başlatıldı. O arada TOKİ, Yapı İşleri, Emlak Konut'la yeni yerleşim alanların çalışmalarını başlattık. Depremin üzerinden 15 gün geçti biz ilk temellerimizi attık. Orada her türlü teknik tedbiri alarak yürütüyoruz. TOKİ 1 milyon 200 bin konut yapmışız. 143 bin konutumuzda hiçbir vatandaşımızın burnu kanamamış, enkaz altında kimse kalmamışla. Aynı anlayışla yapıyoruz. Denetim elemanlarımız var. Demirimizi, kalıbımızı, betonomuzu teslim alıyorlar. Betonda, kalıpta herhangi sıkıntı, problem varsa, demir imalatında bozulma varsa alınması gereken tedbiri alıp, devam ediyoruz.'' ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 136
  • ahmet 10 ay önce Şikayet Et
    bu kübra par hüda parın neyi oluyo acaba :):):):
    Cevapla
  • lazlo 10 ay önce Şikayet Et
    jeton meselesi
    Cevapla
  • Vatan 1 yıl önce Şikayet Et
    Düzceye gidin Romalılar konuralp kasabası ba şehri kurmuş yılların deneyimi ile Bizimkiler düz ovaya Bakalım Romalılar mı doğru yapmış Bizim halk mı
    Cevapla
  • Alpagut 1 yıl önce Şikayet Et
    Habertürk açıkça millet ittifakına ve chp ye çalışıyor, bütün yayınları taraflı yapıyo, ersen şen, sevilay oldumu yayında kimseyi konuşturmuyor
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah devletimizi korusun yüceltsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gaziosmanpaşa'daki toprak kaymasının yaşandığı anlar ortaya çıktı!
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!