Bolu Geredeliler iftar sofrasında buluştu

Merkezi İstanbul'da bulunan başkanlığını Av. Ramazan Açıkgöz'ün yaptığı Geredeliler Vakfı ile Başkanlığını Sabri Yılmaz'ın yaptığı İstanbul Geredeliler derneği geleneksel hale gelen iftar bereket sofrasının bir yenisini daha kurdu.

Bolu Geredeliler iftar sofrasında buluştu
Bolu Geredeliler iftar sofrasında buluştu
GİRİŞ 11.04.2023 12:10 GÜNCELLEME 11.04.2023 12:10

Kurulan İftar sofrasının evsahipliğinde Öztiryakiler Şirketi yaparken iftar bereket davetinde İş adamları Yusuf ve Tahsin Öztiryakiler kardeşlerin yanı sıra Bahçelievler belediye başkan yardımcısı Metin Kefelioğlu,  AK Parti ilçe yönetim kurulu üyesi Av. Uğur Yılmaz, Ankara Geredeliler Dernek Başkanı Cafer Alagöz, Kocaeli Geredeliler Dernek Başkan yardımcısı Nazrettin Ünal, Bolulular Dayanışma Derneği başkanı Necmi Koca, Göynüklüler Dernek Başkanı Recep Demir, Marmara Bolulular dernek başkanı Sedat Hamarat, İstanbul Dörtdivan dernek başkanı Mehmet Eyvaz gibi çok sayıda 7'den 70'e katılımcı bu özel günde yerlerini aldılar.

Vakıf Başkanı Av. Ramazan Açıkgöz ve İstanbul Geredeliler Dernek Başkanı Sabri Yılmaz katılımcıları tek tek ağırladılar. Bahçelievler Abidin Park Öğretmen evinde verilen iftar programının sunumunu Abdulbaki Murat gerçekleştirirken iftar öncesi Kuranı Kerim tilavetini Cemil Özkul okudu. İftar sonrasında bir kez daha dualarla şükürler edilirken iftar duasını Selami Özcan yaptı.

İftar sonrasında program açılış konuşmasını İstanbul Geredeliler Dernek Başkanı Sabri Yılmaz yaparken konuşmasında katılımlarından dolayı herkese teşekkür ederken derneklerin var olmasının üyeleri ve katılımcılarının çokluğuyla güçlü olduğunu dile getirdi.

Geredeliler Vakfı Başkanı Av. Ramazan Açıkgöz'de yaptığı konuşmada yaşanan dramları dile getirirken Pandemi ve asrın felaketinde hayatlarını katbedenleri bir kez daha andı. Yeni Kurulan Geredeliler Vakfının amacını ve çalışmalarını dile getirirken vakfa ismini vermediği hayır sahibinin yeni mülk başığlayacağı müjdesini verdi.

İftarın evsahibi olan Tahsin Öztiryakiler ise selamlama konuşmasında zenginliğin gönül zenginliği olduğunu dünyada gönül zenginlerin artmasını diledi.  Yusuf Öztiryakiler ise İnsanı mutlu etmenin yolunu bulmuş bir insan olduğunu 3 vakıfta başkanlık yaptığını, 1.700 çalışanıyla bu mutluluğa eriştiğini dile getirdi. Program sonunda yapılan sohbetlerle hasretler bir kez daha giderilirken,  geleceğe birlik beraberlik mesajıyla son buldu.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İstanbul'daki 1 Mayıs gösterilerinde polise saldıran 52 şüpheliye tutuklama talebi
Edanur'un ölümünde İBB çalışanı 4 kişiye gözaltı kararı